Notícies
Publicat el 4 d'octubre de 202304.10.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Manyé celebra 15 anys de trajectòria, territori, valors i mediació
15 anys Can Manyé

L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en la celebració dels 15 anys de l'Espai d'Art i Creació Can Manyé, equipament cultural públic dedicat a la creació, producció, exhibició i difusió de l'art, la cultura i el pensament contemporani. Des que l'Ajuntament va prendre la gestió de l'equipament l'any 2009, en aquest espai s'han desenvolupat centenars d'activitats culturals, entre elles 95 projectes expositius d'artistes amb reconegut prestigi o d'altres que comencen a fer camí.

Amb Can Manyé, Alella s'ha situat en el mapa de l'art contemporani a Catalunya, donant suport i aixopluc a iniciatives artístiques i culturals que han estat àmpliament reconegudes, com ara el projecte In-CERT, que uneix art i ciència, impulsat per l'Ajuntament d'Alella i l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti).

Per celebrar els 15 anys de trajectòria, valors, territori i mediació s'han programat quatre propostes vinculades a aquests quatre eixos fonamentals que han guiat el treball de Can Manyé.

Divendres 13/10 a les 19h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de trajectòria.

“Registres pendents”, xerrada sobre el projecte amb Jordi Guillumet i Mònica Roselló. Una exposició de Can Manyé que continua expandint-se i transformant-se.

Dissabte 14/10 a les 12 h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de territori.

“(umbracle)”, visita comentada i sortida al taller de l'artista. Una oportunitat única per saber més sobre el procés, l'espai de treball i l'obra de Ricard Aymar. Cal inscripció prèvia a canmanye@alella.cat

Dissabte 14/10 a les 19 h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de valors.

“Cent dues artistes”, presentació del llibre amb Elina Norandi, coordinadora de la publicació. Obra de referència de l'art fet per dones a Catalunya, des del segle XIX fins a l'actualitat.

Diumenge 15/10 a les 11 h. 15 anys de Can Manyé, 15 anys de mediació.

“L'ombra de les coses”, visita-taller familiar amb Clara Gassull al voltant de l'exposició de Ricard Aymar. Per mitjà del dibuix i del volum explorarem les ombres que pot generar un objecte, buscarem diferents maneres de mirar creant nous imaginaris. Activitat recomanada dels 5 als 12 anys. Cal inscripció prèvia a canmanye@alella.cat

Pujar al principi de la pàgina