Portada|Educació
Educació
Telèfon

935552339

Horari

De 9.30 a 14h de dilluns a divendres
De 16 a 19h dijous

Què fem?

El servei d'Educació de l'Ajuntament d'Alella promou accions, recursos, programes i serveis, conjunts i complementaris a la tasca familiar, als centres educatius i als agents de  l'entorn, des d'una visió de corresponsabilitat educativa i comunitària, que permet el creixement integral de la persona per construir una societat més lliure, justa i equilibrada. L'educació l'entenem des d'un sentit ampli, on es situa la persona com a agent actiu en creixement al llarg de la seva vida. Des d'aquesta visió és des d'on s'impulsen les actuacions les actuacions i els eixos de treball de l'àrea d'Educació i de les àrees amb qui es relacionen.

Veure la Carta de Serveis 

 

Responsable polític
Gemma Grau Huelves
Responsable tècnic
Elena Rahola
Personal

1 conserge Escola Fabra
1 conserge Escola La Serreta

DESTAQUEM

L'activitat torna a les aules. Aquest dimecres, 6 de setembre, ha arrencat oficialment el curs escolar 2023-2024. Segons les xifres provisionals, als centres públics del municipi (Llar d'Infant Municipal Els Pinyons, Escola La Serreta, Escola Fabra i Institut Alella) el curs comença amb 1.244 alumnes, als que cal afegir una trentena d'alumnes més del PFI-PTT i 397 dels centres privats. 

Llegir més

L'Ajuntament ha organitzat, per primera vegada, un acte de benvinguda al nou curs amb una trobada conjunta de tots els equips docents dels centres educatius del municipi: la Llar d'Infants Municipals Els Pinyons, l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta, l'Institut Alella i el PFI-PTT. Un centenar de mestres han assistit a la trobada que s'ha fet aquest divendres, 1 de setembre, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella amb l'objectiu de fomentar la cohesió entre la comunitat educativa i el treball en xarxa. Llegir més

Pujar al principi de la pàgina