Portada|Cultura i Festes|Regidoria de Cultura|Centre Cultural Can Lleonart
Centre Cultural Can Lleonart
Telèfon
Inscripcions

10 i 11 de gener de 2023 per a antics usuaris i usuàries
a partir del 12 de gener de 2023, per a tothom

Horari

De dilluns a dijous, de 8.30 a 13h i de 16.30 a 20h. Divendres, de 8.30 a 13h. 

El programa d'hivern
Butlletí electrònic

Doneu-vos d'alta aquí

Can Lleonart

Can Lleonart és un equipament municipal d'àmbit sociocultural on està ubicada la Regidoria de Cultura i el Centre Cultural.

Està situat en la confluència de les dues rieres, la riera de la Coma Clara i la riera de la Coma Fosca. La seva façana barroca decorada amb esgrafiats és una de les imatges que millor defineixen el nostre poble.
Can Lleonart organitza les activitats de la Regidoria de Cultura i dóna vida al Centre Cultural, un espai destinat als alellencs des d'on s'ofereix una programació variada de caire general que vol donar resposta al moviment social del poble d'Alella.

 

QUÈ HI POTS TROBAR

  • Cursos i tallers
  • Sortides
  • Tertúlies
  • Sol·licitud d'espais per a reunions, etc.

Veure la Carta de Serveis de Can Lleonart 

Tècnica de cultura
Carmesina Pons
Atenció al públic

Marta Juan

Cristina Moragas

DESTAQUEM
Dijous, 9 de febrer

L'Ajuntament organitza per segon any consecutiu un curs d'autodefensa feminista adreçat a dones a partir de 30 anys. El curs és gratuït i inclou teoria i pràctica interactiva, amb jocs de rol i entrenament físic.  L'objectiu d'aquest curs és aprendre a identificar expressions de violències masclistes, tant verbals com físiques, i facilitar eines concretes per ajudar a resoldre aquestes situacions violentes.Llegir més

Can Lleonart comença l'any amb la nova programació d'hivern. Els cursos i tallers del programa d'hivern de Can Lleonart arrenquen el 16 de gener. Les inscripcions es van obrir el dia 10 per al veïnat d'Alella i  l'antic alumnat i a partir d'aquest dijous 12 de gener s'obren a tothom. Llegir més

Pujar al principi de la pàgina