Portada|Cultura i Festes|Celebrem Sant Jordi
 
Versió per imprimir
Celebrem Sant Jordi
Sant Jordi

ACTIVITATS PER SANT JORDI 2024 - ALELLA 

 

Dimecres 17 d'abril  18 h - Centre Cultural Can Lleonart 

Presentació del llibre Els dimecres a les 6, creat i autoeditat al curs de Creativitat Literària.

  Dijous 18 d'abril

19 h - Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Xerrada-Presentació llibre Amb música de fons, de Fina Soler, acompanyada de Judit Cuixart i dialogaran amb Eulàlia de Bobes.

Recull una vintena de relats que tracten sobre les relacions personals, sobre la mort i sobre els sentiments humans. Els diferents textos estan lligats a peces musicals; llegir-los i escoltar-les ens porta a fer un viatge d'anada i tornada que va de les paraules a la música i de la música a l'escrit.

Dimarts 23 d'abril

8 a 21 h - Centre urbà 

Parades de llibres i roses de Sant Jordi 

17 h - Pati de l'Espai l’Àgora

Tarda d'activitats com l'intercanvi de llibres, taller de xapes, taller de pintar cares i “fotoreclam” (creat especialment per la diada). També gaudirem de xocolatada i taller de roses a càrrec de l'Esplai Guaita'l. Dirigit al públic infantil, familiar i adolescent.

17 h – Plaça de l'Ajuntament

Xocolatada popular a càrrec d’Òmnium i ANC.

17.30 h - Plaça de l'Ajuntament

Contacontes: Irene la valenta, a càrrec d'Umpalumpa  

Espectacle de narració del conte homònim de William Steig amb titelles i objectes. La Irene, filla d'una modista, té una missió: portar-li un vestit a la duquessa. No l'espantarà la tempesta ni el vent. Perquè ella és Irene la valenta!

Narradora: Maria Ten

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Durada: 45 minuts.

Organitza: Òmniun Cultural d'Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alella

  Divendres 26 d'abril

18 h - Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia 

El rebost del cau -  Laboratori de lectura -

Descobrirem la vida i els amagatalls dels ratolins, com també coneixerem en Frederick, un ratolí de pestanyes caigudes i aire melancòlic, a qui felicitarem tot preparant-li un regal que el pugui emocionar. El Laboratori de lectura és una experiència que convida als infants i a les seves famílies a crear i experimentar al voltant de la lectura i el plaer de llegir i permet acostar-se als llibres des de molts punts de vista.

19 h – Espai Àgora

Taller de relats eròtics a càrrec de Mariona Rios. L'activitat constarà d'un espai de relat i col·loqui posterior. Dirigit a joves entre 16 i 30 anys. Durada del taller: 90 minuts.

  Diumenge 28 d'abril

 17 h – Espai d'Arts Escèniques

Teatre familiar. Frederick, de Teatre al detall

S'acosta l'hivern i recollim provisions abans d'entrar al cau. Cada any fem el mateix, però l'any passat va ser especial, perquè al cau hi va entrar en Frederick, un ratolí que cull provisions... diferents. Enguany heu vingut al cau esperant trobar en Frederick. Però sembla que no hi és… on s'haurà ficat?

Fa 60 anys Leo Lionni va escriure Frederick. Ho va fer com a rèplica a la faula de La Cigala i la Formiga, per dignificar la feina de poetes (i músics i pintores i creadores… artistes). No fa tant, una pandèmia va tancar a cadascú de nosaltres al seu cau, i sort en vam tenir d'ells i elles: tots vam necessitar “Fredericks” que ens fessin veure el món d'una manera un xic diferent.

Sessions: 17 i 18.30 h

Durada: 60 min

Preu: Entre 5 i 6 €

Venda d'entrades: Oficina de Turisme / alella.koobin.cat / Taquilla 1 hora abans de l'espectacle.

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Exposició de Sant Jordi a Can Lleonart

Del 18 de març al 26 d'abril 

A Can Lleonart

Exposició dels cursos de pintura i creativitat literària de Can Lleonart.

 

 

Pujar al principi de la pàgina