Versió per imprimir
TERTÚLIES

ANUL·LADA!
ETS UNA MAMA DESOBEDIENT?

Esther Vivas

Dijous 19 de març a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec d'Esther Vivas, periodista i autora de diversos llibres

Una xerrada on es parla de temes invisibles com la infertilitat, l'embaràs, la pèrdua gestacional, el part, la violència obstètrica, el puerperi, la lactància, el negoci del biberó. Ho fa a través de l'assaig, la literatura i la seva experiència personal. Una mirada feminista i desobedient a la maternitat. Des que es va convertir en mare, ha escrit nombrosos articles sobre maternitat, part i lactància. És autora i coautora de diversos llibres sobre sistema agroalimentari i moviments socials, entre els quals cal destacar El negocio de la comida (2014), Planeta indignado (2012), En pie contra la deuda externa (2008) o Supermercados, no gracias (2007). Col·labora com a analista política en diversos mitjans de comunicació.

Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a partir del dia 5 de març.CICLE BEETHOVEN 250 ANYS. La joventut (1770-1800)

Joan Vives

Dijous 16 d'abril a les 20h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec de Joan Vives, músic i divulgador musical

Beethoven va néixer fa 250 anys en una família de músics d'origen flamenc. La seva formació es va desenvolupar entre el piano, l'orgue i l'emmirallament en Mozart. Primeres composicions i primer viatge a Viena. De les tertúlies revolucionaries a la taberna Zehrgarten de Bonn a la formació a Viena amb Haydn, Salieri, Albrechtsberger i al triomf de les seves maneres pianístiques... 

"...hi havia alguna cosa meravellosa en la seva expressió" (Czerny)

Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a partir del dia 1 d'abril.L'ACORD DEL SEGLE O EL ROBATORI DEL SEGLE?

Ibrahim

Dijous 2 d'abril a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec d'Ibrahim Beisani, metge palestí resident a Catalunya

Beisani resideix al nostre país des de fa 49 anys, és cofundador de la Comunitat Palestina de Catalunya i també un gran coneixedor i divulgador de la realitat del seu país d'origen. Amb ell aprofundirem en l'acord del segle proposat per Donald Trump i quines implicacions té pel poble palestí.

Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a partir del dia 19 de març.

Programat per la Comissió de Cooperació Internacional

LA CARA OCULTA DE LA PROSTITUCIÓ, DESMUNTANT MITES

galceran

Dijous 7 de maig a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec de Mar Galceran, coordinadora del Lloc de la Dona 

Galceran és doctora en pedagogia i des de fa 5 anys treballa al barri del Raval de Barcelona amb dones en situació de prostitució. Amb ella desgranarem el fenomen i els contextos de la prostitució, causes, factors que intervenen, estigmes i estereotips. Què en sabem realment de la prostitució? 

Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a partir del dia 23 d'abril.

Programat per la Comissió de Cooperació Internacional

SOBRE EL RODATGE DE LA PEL·LÍCULA "EL CRÈDIT"

Pere-Roca

Dijous 21 de maig a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec de Pere Roca, Llicenciat en Llengua i Literatura per la UAB, compta amb 35 anys d'experiència en el món audiovisual i docent. Actualment és el director de Focus Audiovisuals.

Com ja sabeu, l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella es va convertir en un plató de pel•lícula amb el rodatge de l'adaptació televisiva de l'obra teatral El crèdit, de Jordi Galceran. Codirigida per Abel Folk i Joan Riedweg, es tracta d'una coproducció de Focus Audiovisual (FAV), Ràdio Televisió Española (RTVE) i Televisió de Catalunya (TVC), que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alella. Pere Roca, productor de la pel•lícula, en aquesta ocasió única ens explicarà tot el procés previ a la gravació i les vicissituds durant el rodatge, una oportunitat de conèixer les bambolines del cinema explicades pels seus protagonistes.

Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a partir del dia 7 de maig


PASOLINI A BARCELONA. Documental i debat

Passolini

Dijous 4 de juny a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

Amb Xavier Albertí, director del TNC i Hilari M. Pellicé director del documental.

Aquest documental neix a partir de l'exposició “Pasolini Roma” l'any 2013 o un grup de persones, van començar a organitzar tertúlies sobre la seva obra a Barcelona. Amb aquest moviment  van veure  que era molt interessant explicar la relació que existia entre Pasolini i Barcelona i que era molt desconeguda. Poques persones saben dels seus viatges a la ciutat, la influència de la literatura espanyola i la catalana i la repercussió que va tenir en el seu cinema.

El Xavier Albertí i l'Hilari M. Pellicé ens faran la presentació i posteriorment un debat.

Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a partir del dia 21 de maig

Pujar al principi de la pàgina