Versió per imprimir
TERTÚLIES

Per a les inscripcions a les tertúlies se us informarà a través del Butlletí de Can Lleonart

Astor Piazzolla (1921-1992), considerat per alguns com el Gershwin argentí

Astor Piazzolla va ser un bandoneonista i compositor capaç de renovar el tango convertint-lo en una eina d'expressió musical genuïna del segle XX. Ben aviat, les seves innovacions rítmiques, tímbriques i harmòniques li van valer les crítiques més dures per part dels “tangueros” de la vella guàrdia, que el varen arribar a qualificar d'assassí del tango. “Adiós Nonino”, “Libertango”, “Oblivión” o Estaciones porteñas” han esdevingut obres de referència del seu catàleg.

Dia: dijous 6 d'octubre

Hora: 19 h

Preu: gratuït

Tertulià: Joan vives, divulgador musical

Quan cridem els nostres noms, amb Alba Alfageme

A Quan cridem els nostres noms, Alba Alfageme exposa de manera clara i directa les conseqüències psicològiques que té el patriarcat en les dones i ofereix eines per alliberar-se d'aquesta càrrega. A través de la seva veu, obra i xerrada ens endinsaran en la realitat del #MeToo i el #cuéntalo, la hipersexualització dels cossos, la perversió del missatge, el purple washing, la identitat i la interseccionalitat, l'autodefensa feminista o la sororitat, entre d'altres.

Dia: dijous 1 de desembre

Hora: 19 h

Tertuliana: Alba Alfageme. Psicòloga especialitzada en processos de violència masclista i perspectiva de gènere, professora associada de la UB i la UdG en diferents graus i màsters i assessora del Govern en matèria de seguretat  i perspectiva de gènere.

Activitat emmarcada dins de les Jornades del 25 N, Dia Internacional per l'erradicació de la violència envers les dones

Quan les lletres guareixen el patiment mental

Una tertúlia per celebrar l'aventura de viure tot i els moments difícils que sovint transitem. Un espai de reflexió sobre l'art de sobreviure el patiment mental i com la poesia i la lectura resulten bàlsam, antídot i ens permeten aprendre del que a vegades vivim com incomprensible.

Dia: dijous 22 de desembre

Hora: 19 h

Tertulianes:

Joana Masó. Filòloga. Membre del Centre Dona i Literatura vincultat a la Càtedra Unesco “Dones, desenvolupament i cultures”. Premi Agustí Duran i Sanpere d'assaig, humanitats i història, per l'assaig “Tosquelles. Curar les institucions”. 

Princesa Inca. Activista i Poetesa. Autora dels llibres Crujido i La mujer precipicio. Coautora dels llibres Dormidos en el nunca i Trazar el vacío. Coprotagonista del Documental Veus Contra l'Estigma emès a Sense Ficció de TV3. 

Edgar Vinyals. Integrador Social. Coordinador del projecte de promoció de la salut mental de l' Ajuntament d'Alella. Expresident de la Federació Veus i de l' Associació Obertament. Coprotagonista del Documental Veus Contra l'Estigma emès a Sense Ficció de TV3. 

Pujar al principi de la pàgina