Versió per imprimir
TERTÚLIES


L'art de persistir

David Bueno

Dijous 11 de febrer a les 19 h, a l'Espai d'Arts Escèniques

A càrrec de David Bueno, Dr. en Biologia, neurocientíc i divulgador

De la mà de David Bueno, ens endinsem en la part més desconeguda del nostre cervell per entendre com ens comportem individual i col·lectivament davant del que és desconegut. Un mirall per prendre consciència que la manera com fem front a la incertesa condiciona la nostra forma de veure i viure el món. L'art de persistir és un llibre necessari per poder navegar en un món cada cop més canviant.

Gratuït

Cal adquirir entrades a partir del 28 de gener a través d'aquest ENLLAÇ 

"Dilluns ens estimaran”

Najat El Hachmi

Dijous 11 de març a les 19 h, a l'Espai d'Arts Escèniques

A càrrec de Najat el Hachmi

Aquest és el títol de la novel·la amb que la reconeguda escriptora ha guanyat la darrera edició del Premi Nadal i on, sempre des de la reflexió compromesa i feminista, segueix tractant temes com la Identitat, la religió i les dones, tots ells presents en les seves habituals col·laboracions en premsa o al recentment publicat assaig, Sempre han parlat per nosaltres (2019).
Una xerrada que va més enllà de l'argument de la novel·la per entrar a valorar i reflexionar sobre la migració i com les noves generacions de dones que ja han nascut aquí, s'han d'afrontar tant en l'àmbit domèstic i al carrer, amb la precarietat laboral i els estereotips.

Gratuït

Cal adquirir entrades a partir del 25 de febrer a través d'aquest ENLLAÇ 

 

S'ACABA L'ESO...I ARA QUÈ? Quan els adults ajuden a orientar-se

Jaume Funes foto de Carlos Gurpegui

Dijous 18 de març a les 19 h, a l'Espai d'Arts Escèniques

A càrrec de Jaume Funes Artiaga

Reflexions al voltant de l'escola secundària i les maneres d'influir en les vides que van sortint de l'adolescència, per a que no perdin el desig de saber i el plaer d'aprendre. Ajudar a situar-se en la complexitat canviant del món que els espera.
Psicòleg, educador i periodista. Bona part de la seva vida professional ha transcorregut dedicada al món dels adolescents i joves i a les seves dificultats socials. Una síntesi del que ha aprés amb ells i elles es pot trobar al llibre “Educar en la adolescencia. 9 Ideas clave” (2010). Entre el 2004 i el 2007 ha estat Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Dretes dels Infants, així com Secretari de Famílies. Aquestes responsabilitats institucionals van fer que tornés a ocupar-se del conjunt de la infància i de com prestar-li atenció adequada en el món actual. Reflex d'això va ser el llibre “El lugar de la infancia” (2008). Tot i haver treball per a tots els nivells de l'administració
fa temps que és un professional lliure.

Gratuït

Cal adquirir entrades a partir del 4 de març a través d'aquest ENLLAÇ 

 

Pujar al principi de la pàgina