Portada|Cultura i Festes|Músics en Residència.
 
Versió per imprimir
Músics en Residència.

Músics en Residència

 

Músics en residència

 

Músics en Residència (MenR) és un projecte de música de cambra impulsat per l'Ajuntament d'Alella que neix l'any 2010 i s'incorpora a la programació regular del Festival d'Estiu d'aquest poble del Maresme.

Al mes de juliol, un grup de músics, que desenvolupen una carrera professional de nivell internacional, fan una estada a Alella per preparar els concerts. Tots els seus assajos són oberts al públic, amb el propòsit d'apropar tothom al procés d'interpretació musical i de permetre veure, entendre i copsar l'intens treball dels intèrprets. Al llarg de les edicions de MenR hi ha participat un total de seixanta-nou músics. 

Els músics convidats s'allotgen en cases particulars de socis i col·laboradors. L'acollida d'aquestes famílies es complementa amb la de comerços i entitats de tot el poble que col·laboren en el projecte. Així, MenR no només és una experiència artística, sinó també de convivència i de comunitat. 

En definitiva, MenR és un projecte que vol viure i fer viure la música. Es tracta també d'un treball artístic que va de la professió a la passió, amb un plantejament que vol donar a conèixer formes musicals i instrumentals de cambra poc habituals per al gran públic no especialitzat. 

EDICIÓ ESPECIAL 2021

El festival Músics en Residència torna enguany amb una edició especial fruit de l'època de pandèmia. El festival es limitarà a un únic concert que se celebrarà el 24 de juliol a les 20h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. El programa d'aquesta onzena edició està dedicat a Mozart i Brahms i els grups de cambra estaran formats exclusivament per intèrprets residents a Catalunya. El mateix dissabte es podrà gaudir d'un assaig general obert al públic a les 12h.

El programa

WOLFGANG AMADEUS MOZART: Quintet amb trompa en mi bemoll major, K 386
JOHANNES BRAHMS: Quintet per clarinet en si menor, op.115
JOHANNES BRAHMS: Sextet de corda núm.1, en si bemoll major, op.18

Festival solidari

Fruit també de l'adaptació del festival a la difícil situació del moment, el festival tindrà un vessant solidari. l'Associació Músics en Residència ha
decidit que enguany el concert tingui un fi solidari en benefici de Càritas Parroquial d'Alella.

Venda d'entrades a partir del 15 de juny

Les entrades es posaran a la venda a l'Oficina de Turisme a partir del 15 de juny i a partir del 22 de juny també es podran adquirir per Internet des de la plataforma alella.koobin.cat.

Més informació a www.alella.cat/musicsenresidencia i musicsenresidencia.com

Músics en Residència 2016Músics en Residència 2016Músics en Residència 2016Músics en Residència 2016
Músics en Residència 2016Músics en Residència 2016Músics en Residència 2016Músics en Residència 2016
Músics en Residència 2016Músics en ResidènciaMúsics en Residència 2016Músics en Residència 2016
Pujar al principi de la pàgina