Portada|Cooperació
Cooperació
Telèfon

935552339

Horari

De dilluns a divendres de 8.30h a 14h
Dijous de 16.15h a 19h
Estiu, Nadal i Setmana Santa: Dijous a la tarda tancat

Què fem?

L'Ajuntament d'Alella està compromès amb la justícia global i la transformació social i a partir de l'any 2006 destina el 0,7% dels ingressos municipals a la cooperació al desenvolupament, finançant, a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, diversos projectes en països del Sud any rere any. La regidoria també compta amb les beques anuals Estades Solidàries que permet que dues persones d'Alella viatgin a un país del Sud per tal de fer-hi un documental sobre una situació de vulneració de Drets Humans que s'hi estigui vivint. Per últim, es té una línia d'educació per al desenvolupament i sensibilització on s'intenta arribar al màxim de població possible per tal de fer d'altaveu de les injustícies que es viuen arreu del món i la nostra implicació.

La tasca de la regidoria no seria possible sense la Comissió de Cooperació Internacional, organisme de participació ciutadana on persones voluntàries del poble hi formen part i son les encarregades de valorar els projectes a finançar cada any, programar les activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament, participar en el procés de concessió de  les beques Estades Solidàries, proposar mocions i adhesions al consistori, etc.

Responsable polític
Teresa Vilaró i Comas
Personal tècnic
Cora Ruiz Tena (servei extern)
DESTAQUEM

La Mariona Garcia-Dotor Girbau i en Lluis Cañellas Garcia són les dues persones veïnes d'Alella guanyadores de les beques d'estades solidàries a Colòmbia durant el mes d'agost que s'organitzen des de l'Ajuntament d'Alella amb la col·laboració amb l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO. Llegir més

Pujar al principi de la pàgina