Portada|Cooperació
Cooperació
Telèfon

935552339

Horari

De dilluns a divendres de 8.30h a 14h
Dijous de 16.15h a 19h
Estiu, Nadal i Setmana Santa: Dijous a la tarda tancat

Què fem?

L'Ajuntament d'Alella està compromès amb la justícia global i la transformació social i a partir de l'any 2006 destina el 0,7% dels ingressos municipals a la cooperació al desenvolupament, finançant, a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, diversos projectes en països del Sud any rere any. La regidoria també compta amb les beques anuals Estades Solidàries que permet que dues persones d'Alella viatgin a un país del Sud per tal de fer-hi un documental sobre una situació de vulneració de Drets Humans que s'hi estigui vivint. Per últim, es té una línia d'educació per al desenvolupament i sensibilització on s'intenta arribar al màxim de població possible per tal de fer d'altaveu de les injustícies que es viuen arreu del món i la nostra implicació.

La tasca de la regidoria no seria possible sense la Comissió de Cooperació Internacional, organisme de participació ciutadana on persones voluntàries del poble hi formen part i son les encarregades de valorar els projectes a finançar cada any, programar les activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament, participar en el procés de concessió de  les beques Estades Solidàries, proposar mocions i adhesions al consistori, etc.

Responsable polític
Teresa Vilaró i Comas
Personal tècnic
Sílvia Parramona (servei extern)
DESTAQUEM
L'Ajuntament d'Alella té el ferm propòsit de treballar per aconseguir un món més just, sostenible i equitatiu, tal i com es recull als objectius de l'Agenda 2030 aprovada per la ONU l'any 2015. Per aquest motiu ha encetat un treball per alinear les polítiques públiques municipals als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).Llegir més
Pujar al principi de la pàgina