Portada|Cultura i Festes
Cultura i Festes
Telèfon

Can Lleonart 935404024
Can Manyé 935408723
Biblioteca 935559055
Espai d'Arts Escèniques 938678187

Correu-e

Can Lleonart canlleonart@alella.cat
Can Manyé canmanyé@alella.cat
Biblioteca b.alella.fg@diba.cat
Espai d'arts escèniques espaialella@alella.cat 

Horari
de dilluns a divendres de 8.30 a 13h i de 16.30 a 20h

Què fem?

La Regidoria de Cultura i la Regidoria de Festes s'encarreguen de l'organització de les activitats i esdeveniments festius i culturals que organitza l'Ajuntament, així com de la gestió i la programació regular dels diferents equipaments culturals del municipi: el Centre Cultural Can Lleonart; l'Espai d'Art i Creació Can Manyé; la Biblioteca Ferrer i Guàrdia i el futur Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. 

Responsable polític

Regidora Cultura: Elisabet Vilaró Gea

Regidora Festes: Mercè Vizern López

Responsable tècnic

Can Lleonart
Carme Pons
Can Manyé
Mercè Pomer
Biblioteca
Rosa Casas
Espai d'Arts Escèniques
Elena Alcina
Festes 
Mireia Fernández (servei extern)

Personal

Can Lleonart
2 auxiliar administratives: Marta Juan i Anaïs Coma (servei extern)
Can Manyé 1 personal de sala: Queralt Morros (servei extern)
Biblioteca 2 auxiliars: Núria Vidal i Carme Ibañez 
Espai d'Arts Escèniques 1 conserge (servei extern)

DESTAQUEM
Diumenge, 27 de febrer

La ciutadania també ha contribuït a il·luminar i animar el poble en les festes nadalenques participant en la segona edició dels concursos de guarniment de carrers i façanes. Els guanyadors del concurs de façanes van ser: Espígol 3, Anselm Clavé 33 i Univers 11, que van obtenir el primer, segon i tercer premi, respectivament.

Aquests premis estan dotats amb 200, 100 i 50 euros. Al concurs de carrers el premi va ser per Anselm Clavé que rebrà un premi de 200 euros. 

Llegir més
Després d'un any de silenci obligat per la pandèmia, Alella va recuperar el passat 14 de novembre la seva cita literària més important: el lliurament de Premis Literaris Alella a Maria Oleart i Alella a Guida Alzina. A més de promoure la creació literària i difondre la llengua i la cultura catalana, els Premis Literaris d'Alella són un homenatge i un record a dos personatges que han deixat la seva empremta a Alella i que han contribuït a l'enriquiment de la nostra cultura: Maria Oleart i Guida Alzina. Llegir més
L'Ajuntament ha assolit una fita llargament esperada: la cessió del fons audiovisual de l'antiga Televisió d'Alella. Un material molt valuós que permetrà recuperar imatges que tenen un alt interès per al municipi pel seu contingut cultural, històric i social. El fons rebut recull els principals esdeveniments i el dia a dia de la vida del poble durant els 14 anys d'emissions, entre els anys 1984 i 1998.Llegir més
Pujar al principi de la pàgina