X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat l'11 de novembre de 202211.11.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Compte enrere per a la recuperació dels actes nadalencs sense restriccions
Encesa de llums

Després de dos anys amb una celebració adaptada a la pandèmia, enguany es recupera la normalitat de les festes nadalenques. L'Ajuntament ja ha posat en marxa la maquinària per tirar endavant les diferents propostes que s'organitzen per promocionar el comerç i afavorir un ambient nadalenc i festiu.

El 15 de novembre finalitza el termini per presentar la sol·licitud per participar en la Fira de Nadal, que se celebra el 17 i 18 de desembre a la rambla d'Àngel Guimerà i a la plaça dels Germans Lleonart, coincidint amb els actes de La Marató

Els comerços i establiments d'Alella formen part activa d'aquesta celebració. Poden participar adherint-se a la campanya "Jo compro Alella", a través de la qual es farà un sorteig de paneres amb vals de compra per bescanviar en els establiments adherits a la campanya, per valor de 100 euros. El termini per participar en aquesta campanya com a comerç col·laborador finalitza el 14 de novembre. 

Des del Consistori s'anima els comerços a participar en el concurs d'aparadors nadalencs, amb decoracions creatives i sostenibles. La ciutadania també pot col·laborar guarnint el seu carrer o les seves façanes i balcons i participant en els dos concursos que organitza l'Ajuntament. Les inscripcions del concurs d'aparadors i de decoració de carrers i façanes es poden fer del 14 al 20 de novembre. 

Encesa de llums
El tret de sortida de les activitats nadalenques serà el 2 de desembre amb l'encesa de llums (amb xocolatada i cantada de nadales) a partir de les 17.30h a la Plaça de l'Ajuntament. El gruix de les activitats de la Fira de Nadal i de La Marató es realitzaran el 17 i 18 de desembre.

VOLS AJUDAR ELS REIS MAGS EN LA SEVA VISITA?

Ses Majestats els Reis Mags necessiten la vostra col·laboració per portar la il·lusió als infants del poble. Si teniu més de 16 anys podeu participar a la cavalcada fent de patge i acompanyar els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar i a la Cartera Reial en la seva visita a Alella.

  • Per participar a la cavalcada cal emplenar aquest FORMULARI a partir del 21 de novembre
  • Per participar a la Fàbrica de Joguines cal emplenar aquest FORMULARI a partir del 21 de novembre 

Consulta les normes de participació en aquest enllaç 

DIMARTS 3 DE GENER 

17 a 20h Can Lleonart

La Fàbrica de Joguines + Cartera Reial + Taller de fanalets 

DIMECRES 4 DE GENER 

17 a 20h Can Lleonart 

La Fabrica de joguines + Cartera Reial + Taller de Fanalets

DIJOUS 5 DE GENER 

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient 


Més informació:

www.alella.cat/nadalalella 

www.alella.cat/lamarato

Pujar al principi de la pàgina