Exposicions temporals
Publicat el 5 de setembre de 201705.09.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Allò que vindrà", de Jordi Mitjà
A Can Manyé, del 7 de setembre al 15 d'octubre
 • Dates: 
  Del 7 de setembre al 15 d'octubre
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  Exposició de verema"Allò que vindrà", de Jordi Mitjà

  Un projecte totalment inèdit que investiga de manera plàstica el món del vi

  Del 7 de setembre al 15 d'octubre a l'Espai d'Art i Creació Can Manyé

  Inauguració dijous 7 de setembre a les 20.30h

  Visita comentada dijous 21 de setembre a les 19.30h 

  Can Manyé exposa, fins al 15 d'octubre, obres de producció pròpia creades per Jordi Mitjà. Una mostra suggerent que elabora, acosta i reivindica el concepte d'autenticitat. En paraules de l'artista, "Allò que vindrà" és una incursió, un projecte d'investigació plàstica, que parteix del mateix paisatge del vi i dels materials que se'n deriven, molts cops, dels mateixos descarts dels processos que segueix la creació d'un vi i sobretot del temps que s'utilitza fins a tenir un producte de qualitat. Aquesta noció del pas del temps sobrevola tot aquest projecte d'especificitat escultòrica. Allò que veiem i allò que ens amaga el mateix procés d'un vi és altament atractiu.

  Avui s'utilitzen tècniques arcaiques i passos altament complexos per elaborar aquests beuratges. Pensar en un cava o en un vi mentre s'està fent, silenciós, gestant-se dins d'uns recipients concrets, de com el temps l'afecta, i de com aquests líquids afecten radicalment tot allò que els conté. El vi, com l'escultura, és sobretot temps.

  Jordi Mitjà (Figueres, 1970) es caracteritza per un treball formalment heterogeni, ple de contingut i crítica social, a la vegada sensible i poètic, tot trobant les seves fonts en imatges de la vida quotidiana que registra contínuament. De dilatada trajectòria artística, ha realitzat exposicions individuals a la Fundació Suñol (Barcelona), Espai 13 -Fundació Miró (Barcelona), Fondazione Zimei (Pescara), Bòlit Centre d'Art Contemporani (Girona), entre d'altres. Les seves obres també han estat exposades en exposicions col·lectives al MACBA (Barcelona), CA2M (Madrid), Museu d'Art de Mèxic (Ciutat de Mèxic) o al Centre d'Art la Panera (Lleida).

  Sobre l'artista: www.jordimitja.com

  Sobre l'exposició: www.alella.cat/document.php?id=8679


  Allò que vindrà

Pujar al principi de la pàgina