Exposicions temporals
Publicat el 4 de maig de 201704.05.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"A escena. Personatges brossians", de Gl˛ria Bordons i Judith BarnÚs
Del 5 al 28 de maig a Can ManyÚ
 • Dates: 
  Del 5 al 28 de maig de 2017
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can ManyÚ espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripciˇ

  Amb mÚs de 30 peces de Joan Brossa, l'exposiciˇ "A escena. Personatges brossians" Ús una mostra concebuda per Gl˛ria Bordons i Judith BarnÚs dedicada a la tranversalitat teatral a l'obra de Joan Brossa. Poemes visuals, objectes, cartells i poemes escrits estan poblats de personatges, no nomÚs treatrals com ara els qe vÚnen de la commedia dell'arte, sinˇ tambÚ populars, treballadors, an˛nims o indicadors d'un carÓcter, un defecte, etc.

  La mostra es construeix a partir de la relaciˇ anal˛gica entre la lletra, la ilĚlustraciˇ base del collage o l'objecte amb un tipus determinat de personatge. L'espectador Ús acondu´t, d'una forma molt didÓctica, per un laberint de comparacions, metÓfores, ironies, etc. En definitiva, diÓlegs que li permeten donar resposta a les injustÝcies socials, despertar algunes emocions o reflexionar sobre el mˇn en quŔ vivim.

  L'exposiciˇ forma part d'un conjunt de propostes artÝstiques, agrupades sota el paraigŘes d’Epicentre Brossa, i organitzades per una desena d'institucional culturals catalanes (TNC, MACBA, La Seca Espai Brossa, la Fundaciˇ Antoni TÓpies, la Fundaciˇ Joan Mirˇ, la Fundaciˇ Vila Casas, la Filmoteca de Catalunya, l'Ateneu BarcelonŔs, l'ICUB, l'ITTeatre i l'ESMUC).

  L'Epicentre Brossa suposa el tret de sortida dels esdeveniments que anticiparan l'Any Brossa amb motiu de la celebraciˇ del centenari del naixement del poeta.

  Inauguraciˇ: Divendres 5 de maig a les 20.30h

  Visita comentada: Dimecres 24 de maig a les 19.30h a cÓrrec de Gl˛ria Bordons, comissÓria de l'exposiciˇ i vicepresidenta d'estudis de la Fundaciˇ Joan Brossa. 

  Exposiciˇ Brossa

Pujar al principi de la pÓgina