Exposicions temporals
Publicat el 27 d'octubre de 201627.10.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Pastures d'Hac Mor" a Can Manyé
Del 28 d'octubre al 20 de novembre
 • Dates: 
  Del 28 d'octubre al 20 de novembre
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció
  "Pastures d'Hac Mor" és una mostra col·lectiva d'obres de diferents artistes amb les quals va col·laborar i es podrà visitar del 28 d'octubre al 20 de novembre

  Hac Mor“Pastures d'Hac Mor” és una mostra col·lectiva que convida a fer pasturar l'ull i l'orella pels fruits sinestèsics que generen les complicitats entre llenguatges i individus lliures. L'exposició vol fer palès el compromís i la implicació constants de Carles Hac Mor amb l'art i amb els artistes, a través d'unes obres en què l'artista va col·laborar personalment amb Eugeni Bonet, Pere Noguera, Adolf Alcañiz, Ester Xargay i Lluís Calvo, en les quals rauen les inquietuds estètiques, ben paraparèmiques, que caracteritzen aquest escriptor singular i polifacètic.

  L'exposició també consta d'una obra de Carles Hac Mor (amb una acció-intervenció de Marta Darder) que mostra la seva faceta més inconformista i provocadora.

  L'exposició s'inaugura el divendres 28 d'octubre a les 20h i es podrà visitar a Can Manyé fins al 20 de novembre. 

  Foto del cartell: Carles Hac Mor al rodatge del vídeo “Una elucubració a duo feta als magatzems del MACBA. Carles Hac Mor-Félix Fanés”, del cicle de vídeo “Del concepte a la imatge” 2009. Autor Adolf Alcañíz. 

Pujar al principi de la pàgina