Exposicions temporals
Publicat el 6 de setembre de 201606.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Olor de Vinya d'Alella, obres de NASEVO i de la colección olorVisual
A Can Manyé, del 8 de setembre al 9 d'octubre
 • Dates: 
  Del 8 de setembre al 9 d'octubre
 • Horari: 
  Divendres 9, de 18 a 21h. Dissabte 10 i diumenge 11, d'11 a 14 i de 18 a 21h. A partir de l'11 de setembre, dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  Olor de Vinya d'AlellaL'exposició “OLOR DE VINYA D'ALELLA” és un maridatge entre obres de Nasevo i obres de la  colección olorVISUAL, per tal de representar les propietats característiques dels vins d'un territori tan singular com és la DO d'Alella.

  NASEVO és el nom artístic d'Ernesto Ventós. Per ofici és un reconegut creador d'essències i per afició un col·leccionista molt particular. Sord des de la infància, en lloc de mirar les obres d'art, les olora. Les seves obres són objectes lingüístics: un arquetip, el nas; una semàntica: l'olor-color; i un continent, els estils i formes de l'art. Amb singularitat, Nasevo porta a la terra obres destil·lades, transformadores, amb esperit de mag i d'alquimista.

  La col·lecció d'art contemporani colección olorVISUAL, creada al 1978, neix a partir d'una premissa: les obres que en formin part han de despertar la memòria olfactiva del col·leccionista. El denominador comú de la col·lecció és la transformació de l'olor a color, a llum, suggestió i somni. Així, les obres d'art d'aquesta col·lecció estan lligades a Ernesto Ventós d'una forma personal, íntima i emocional. 

  A l'exposició es poden veure obres de Nasevo i d'artistes  tan reconeguts com Christo, Jordi Cabestany, Perejaume, Antoni Muntadas, Pere Noguera o Günter Förg, entre d'altres.

  Coincidint amb la inauguració de l'exposició s'ha rodat el film d'art “Olor de Vinya d'Alella” de Jesús Etxarte, produït per Nasevo amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Alella.

  Full de sala

  Full de sala

  Fitxer: full_de_sala_Nasevo_OK.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 3.53 MB

  Veure el vídeo de la inauguració i del rodatge del film


  Inauguració: Dijous 8 de setembre a les 20.30h

  Visites comentades: Pendent de concretar

  Horaris Festa de la Verema

  Divendres 9, de 18 a 21h

  Dissabte 10 i diumenge 11, d'11 a 14 i de 18 a 21h

  Horaris a partir de l'11 de setembre

  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h

  Dissabtes i diumenges, d'11 a 14h

Pujar al principi de la pàgina