Exposicions temporals
Publicat el 7 d'abril de 201607.04.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"El cel prim", una proposta de Berta Vallribera
Del 8 al 29 d'abril a Can Manyé
 • Dates: 
  Del 8 al 29 d'abril de 2016
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  El cel primAbril és el mes de la poesia i Can Manyé ho celebra amb una exposició de fotografia literària, o de literatura fotogràfica: “El cel prim”, una transposició del llibre homònim de Berta Vallribera (Calella, 1997).

  L'exposició està formada per 44 fotografies i 44 textos que sintetitzen la visió personal del món d'aquesta jove artista maresmenca. A través de la figura de l'àvia, l'autora presenta un entorn íntim, un diàleg entre el text i les imatges que recull les incerteses de la vida en els ulls d'una noia de 17 anys.

  Es tracta d'una exposició crítica de la quotidianitat, en la qual les fotografies i els textos de Berta Vallribera són com a  finestres que deixen entrar una claror acollidora i exploren la profunditat de la vida. Amb “El cel prim”, l'artista ens convida a mirar el món a través de la seva òptica, del seu cul d'ampolla, on el blanc i el negre semblen ser la realitat més enllà del color i la prosa poètica se'ns mostra com un reflex genuí de l’ànima de l'autora.

  L'exposició s'inaugura el divendres 8 d'abril a les 20.30h i es podrà visitar fins al 29 d'abril. Per als que vulguin aprofundir més en aquest treball, s'han programat dues visites comentades per l'artista que es faran els diumenges 17 i 24 d'abril a les 12h.

Pujar al principi de la pàgina