Exposicions temporals
Publicat el 3 de març de 201603.03.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Arxivar el paisatge d'Alella", a Can Manyé del 4 al 20 de març
Un projecte elaborat amb la col·laboració dels alumnes de les escoles Fabra i La Serreta
 • Dates: 
  Del 4 al 20 de març
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  L'exposició "Arxivar el paisatge d'Alella" vincula art i educació i es podrà visitar del 4 al 20 de març

  Arxivar el paisatge d'AlellaCan Manyé ens convida a redescobrir el paisatge d'Alella a partir de tots els elements recollits, arxivats i catalogats per un bon grapat de nens i nenes del nostre poble. L'exposició, que es podrà visitar del 4 al 20 de març, porta per títol “Arxivar el paisatge d'Alella” i és fruit del treball realitzat pels alumnes de P4, P5, 1r, 3r i 5è de l'Escola la Serreta i pels alumnes de P5 i 2n de l'Escola Fabra al llarg del primer i segon trimestre d'aquest curs.
  Ideat i dinamitzat pel Servei Educatiu de Can Manyé, el projecte està comissariat per Artur Muñoz i coordinat per Anna Rosat. Es tracta d'una proposta artística i educativa a través de la qual els alumnes han pogut descobrir nous i diferents aspectes del paisatge alellenc. Aquest descobriment, materialitzat a través dels elements catalogats, permetrà als visitants reinterpretar, amb ulls d'infant, aquest territori compartit.
  Els coordinadors del projecte, amb el suport dels mestres de les escoles, han acompanyat els infants en el procés de recol·lecció i arxiu del nostre paisatge. Com és el paisatge d'Alella? Quines característiques té? Hi ha un color d'Alella? Quina olor fa? Quins són els seus elements més característics? Podem fer un arxiu del paisatge? Com i per què arxivem? Aquestes són algunes de les preguntes que els nens i nenes s'han fet a l'hora de desenvolupar aquesta proposta. Aquestes qüestions es resolen en el projecte expositiu que es podrà veure a Can Manyé.
  Amb aquesta proposta, l'espai d'art i creació, convida els visitants a reinterpretar i pensar sobre l'arxiu que els nostres infants han començat, així com a continuar amb l'inacabable tasca de l'arxiver, de prendre consciència del paisatge que ens envolta i de preservar el nostre patrimoni natural i cultural. 


  Inauguració, diumenge 6 de març a les 12h
  Can Manyé anima la ciutadania a participar en aquest treball, aportant un color, una olor, un objecte o una textura del paisatge d'Alella que vosaltres mateixos podreu arxivar, el mateix dia de la inauguració de l'exposició. Serà el diumenge 6 de març a les 12h. Durant la inauguració es farà un taller familiar i una visita comentada a l'exposició.

Pujar al principi de la pàgina