Exposicions temporals
Publicat el 3 de marš de 201603.03.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"Arxivar el paisatge d'Alella", a Can ManyÚ del 4 al 20 de marš
Un projecte elaborat amb la colĚlaboraciˇ dels alumnes de les escoles Fabra i La Serreta
 • Dates: 
  Del 4 al 20 de marš
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can ManyÚ, espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripciˇ

  L'exposiciˇ "Arxivar el paisatge d'Alella" vincula art i educaciˇ i es podrÓ visitar del 4 al 20 de marš

  Arxivar el paisatge d'AlellaCan ManyÚ ens convida a redescobrir el paisatge d'Alella a partir de tots els elements recollits, arxivats i catalogats per un bon grapat de nens i nenes del nostre poble. L'exposiciˇ, que es podrÓ visitar del 4 al 20 de marš, porta per tÝtol “Arxivar el paisatge d'Alella” i Ús fruit del treball realitzat pels alumnes de P4, P5, 1r, 3r i 5Ŕ de l'Escola la Serreta i pels alumnes de P5 i 2n de l'Escola Fabra al llarg del primer i segon trimestre d'aquest curs.
  Ideat i dinamitzat pel Servei Educatiu de Can ManyÚ, el projecte estÓ comissariat per Artur Mu˝oz i coordinat per Anna Rosat. Es tracta d'una proposta artÝstica i educativa a travÚs de la qual els alumnes han pogut descobrir nous i diferents aspectes del paisatge alellenc. Aquest descobriment, materialitzat a travÚs dels elements catalogats, permetrÓ als visitants reinterpretar, amb ulls d'infant, aquest territori compartit.
  Els coordinadors del projecte, amb el suport dels mestres de les escoles, han acompanyat els infants en el procÚs de recolĚlecciˇ i arxiu del nostre paisatge. Com Ús el paisatge d'Alella? Quines caracterÝstiques tÚ? Hi ha un color d'Alella? Quina olor fa? Quins sˇn els seus elements mÚs caracterÝstics? Podem fer un arxiu del paisatge? Com i per quŔ arxivem? Aquestes sˇn algunes de les preguntes que els nens i nenes s'han fet a l'hora de desenvolupar aquesta proposta. Aquestes qŘestions es resolen en el projecte expositiu que es podrÓ veure a Can ManyÚ.
  Amb aquesta proposta, l'espai d'art i creaciˇ, convida els visitants a reinterpretar i pensar sobre l'arxiu que els nostres infants han comenšat, aixÝ com a continuar amb l'inacabable tasca de l'arxiver, de prendre consciŔncia del paisatge que ens envolta i de preservar el nostre patrimoni natural i cultural. 


  Inauguraciˇ, diumenge 6 de marš a les 12h
  Can ManyÚ anima la ciutadania a participar en aquest treball, aportant un color, una olor, un objecte o una textura del paisatge d'Alella que vosaltres mateixos podreu arxivar, el mateix dia de la inauguraciˇ de l'exposiciˇ. SerÓ el diumenge 6 de marš a les 12h. Durant la inauguraciˇ es farÓ un taller familiar i una visita comentada a l'exposiciˇ.

Pujar al principi de la pÓgina