Exposicions temporals
Publicat el 12 de novembre de 201412.11.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Escoles d'altres mons", una exposició del fotoperiodista Kim Manresa
Del 14 al 30 de novembre a Can Manyé
 • Dates: 
  Del 14 al 30 de novembre
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  Cartell Escoles d'altres monsDins del programa de Mirades al Món, l'espai d'art i creació Can Manyé acull del 14 al 30 de novembre l'exposició “Escoles d'altres mons”, un projecte educatiu que pretén aprofundir i conscienciar la població sobre el dret a l'educació, la solidaritat, la tolerància, les desigualtats socials i la diversitat.
  L'exposició recull un excel·lent treball fotogràfic realitzat per Kim Manresa, fotoperiodista de La Vanguardia, al llarg de molts anys de viatges per diferents indrets del món. Són 50 fotografies que mostren escoles, mestres i alumnes de més de 30 països i que fan reflexionar sobre els desequilibris i les desigualtats, però també sobre l'esforç de mestres i alumnes per fer realitat el dret a l'educació, malgrat les dificultats.
  Comissariada per l'escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García, l'exposició compta amb la col·laboració de 80 intel·lectuals de gran prestigi mundial, entre ells 10 premis Nobel de Literatura, que han posant la lletra a les imatges per deixar clar que les injustícies i les desigualtats només es poden eradicar per mitjà de l'educació.
   “Escoles d'altres mons” és una exposició itinerant de la Diputació. Va començar a viatjar el 2006 i ja ha visitat més de 50 municipis i ha rebut més de 35.000 visites. El seu pas per Alella comença el 14 de novembre a les 20.30h amb la inauguració i la visita guiada a càrrec del comissari de l'exposició. S'han programat tallers per a alumnes de primària i secundària i un taller familiar obert a tota població que es farà el diumenge 23 de novembre a les 12h.

Pujar al principi de la pàgina