Exposicions temporals
Publicat el 6 de novembre de 201306.11.2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Tree of Life. La complexitat de la vida: de la cèl·lula a l'organisme viu". Exposició del Centre de Regulació Genòmica
Del 8 de novembre a l'1 de desembre de 2013
 • Dates: 
  Del 8 de novembre a l'1 de desembre
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Riera Fosca, 42 08328 Alella Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Ciència i art s'uneixen a Can Manyé

  L'espai d'art i creació acull l'exposició “Tree of Life”, un recorregut científic sobre els processos vitals, des de la cèl·lula a l'organisme viu

  Cartell "Tree of Life"Després de l'experiència artística i participativa de “Collita pròpia”, Can Manyé canvia de registre per endinsar-se en el món de la ciència des de la seva vessant artística i estètica. Ho fa a través d'una exposició que recull imatges produïdes arrel de les investigacions realitzades pels científics del Centre de Regulació Genòmica (CRG) que estudien la manera de contribuir a trobar solucions a les malalties i a millorar la seva qualitat de vida a partir del coneixement dels mecanismes bàsics dels éssers vius.
  L'estudi dels processos vius a tots els nivells, des dels elements més petits com les molècules i les cèl·lules fins arribar als organismes vius, passant pels teixits o els òrgans, és el fil conductor de l'exposició “Tree of Life. La complexitat de la vida: de la cèl·lula a l'organisme viu ”, produïda per la Fundació Banc de Sabadell i que es pot veure per primera vegada a Alella. L'exposició, que s'inaugura el 8 de novembre a les 20.30h i es podrà visitar fins al 24 de novembre, mostra la relació entre l'art i la ciència a partir de fotografies i vídeos acompanyats de textos explicatius. 

  És la primera vegada que el treball realitzat per aquest centre d'investigació s'exposa en una sala d'art, amb l'objectiu de mostrar aquest interessant i curiòs binomi entre ciència i art.

  Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina