Exposicions temporals
Publicat el 2 de desembre de 201002.12.2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"Instant de natura". Produ´da per l'Associaciˇ per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC).
Del 2 al 23 de desembre de 2010
 • Dates: 
  Del 2 al 23 de desembre
 • Lloc: 
  Can ManyÚ, espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratu´t
 • Descripciˇ

  Instants de Natura expoCan Manyé acull del 2 al 23 de desembre l'exposició 'Instants de Natura', una mostra fotogràfica amb imatges sorprenents i extraordinàries de fauna, flora i natura inanimada.

  Del 2 al 23 de desembre les parets de Can Manyé seran plenes d'imatges extraordinàries i sorprenents. Són les instantànies que componen l'exposició Instants de Natura, fotografies de la biodiversitat als Països Catalans, produïda per l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC).
  La mostra està formada per una col·lecció de 61 fotografies seleccionades entre les 745 imatges presentades al cinquè concurs Instants de Natura que organitza l'entitat naturalista. El concurs es va crear l'any 2002 per fomentar altres maneres d'observar el medi i denunciar les agressions al paisatge i la natura.
  Les fotografies mostren imatges, algunes d'elles ben curioses, de la natura amenaçada o protegida, la fauna, la flora i la natura inanimada captades arreu dels Països Catalans.
  L'exposició forma part dels actes organitzats per l'Ajuntament amb motiu de l'Any Internacional de la Biodiversitat i es pot visitar fins al 23 de desembre dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30 i dissabte i diumenge d'11 a 14h.
  La mostra s'inaugura aquest dijous 2 de desembre a les 20h, amb la taula rodona Passat, present i futur de la biodiversitat a la Mediterrània, a càrrec d'Isaac Casanovas, investigador de l'Institut Català de Paleontologia, i Xavier Ferrer, professor titular del Departament de Biologia Animal de la Universitat de Barcelona, moderada per Jordi Galbany, biòleg i col·laborador del Departament de Biologia Animal de la UB.

  Inauguració: dijous 2 de desembre a les 20h.

Pujar al principi de la pÓgina