Exposicions temporals
Publicat el 5 de novembre de 201005.11.2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Transicions fragmentades". L'Equador amb la mirada de la fotògrafa noruega Birte Pedersen
Del 5 al 21 de novembre de 2010
 • Dates: 
  Del 5 al 21 de novembre
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Equador Birte Pedersen expoCan Manyé ens proposa un viatge a l'Equador amb la mirada de Birte Pedersen, una artista noruega que viu a aquest país de l'Amèrica del Sud des de fa 30 anys. L'exposició Transicions fragmentades, que es pot visitar del 5 al 21 de novembre, mostra diferents realitats d'un país en transició, ple de contradiccions i marcat per un mestissatge físic i cultural que es debat entre la tradició i la modernitat, a partir de les històries que narren les 33 fotografies que integren la mostra.
  Les imatges -les històries- recollides per Birte durant cinc anys, mostren diverses cares d'aquests país: des dels seus paisatges lluminosos, la seva transformació productiva, la seva gent, els seus somnis, el seu sincretisme religiós o les seves desigualtats socials.
  L'exposició s'inaugura aquest divendres 5 de novembre, a les 19.30h i es pot visitar fins al 21 de novembre. A l'entorn de la mostra s'han organitzat altres activitats que ens permetran aproximar-nos a la realitat d'aquest país sud-americà que és lloc de procedència de molts dels nouvinguts alellencs. Els dies 6, 7 i 14 de novembre, a les 11h, es faran visites comentades a l'exposició, les dues primeres guiades per la pròpia artista. L'11 de novembre s'ha programat una tertúlia amb el títol Equador, d'allà i aquí: una aproximació al país i a la comunitat equatoriana a Catalunya, a càrrec de la historiadora Natàlia Esvertit.

  Del 5 al 21 de novembre
  Transicions fragmentades, exposició de fotografies sobre l'Equador de l'artista Birte Pedersen.
  Inauguració divendres 5 de novembre a les 19.30h
  Visites comentades 6, 7 i 14 de novembre a les 11h
  Tertúlia. Equador, d'allà i d'aquí: una aproximació al país i a la comunitat equatoriana a Catalunya. A càrrec de Natàlia Esvertit, historiadora, dijous 11 de novembre a les 20h

Pujar al principi de la pàgina