Exposicions temporals
Publicat el 27 de febrer de 200927.02.2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"(-a)". Can ManyÚ reobre les portes amb una reflexiˇ de Ricard Aymar sobre la mort
Del del 27 de febrer al 14 de marš de 2009
 • Dates: 
  Del 27 de febrer al 14 de marš
 • Lloc: 
  Can ManyÚ, espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratu´t
 • Descripciˇ

  Ricard Aymar expoL'espai d'art Can ManyÚ comenša una nova etapa i ho fa amb una exposiciˇ amb el segell d'un artista local amb projecciˇ internacional. Ricard Aymar reobre aquest equipament cultural, que ha passat a ser gestionat directament per l'Ajuntament, amb una reflexiˇ sobre la mort i la vida que tÚ forma de llibre i que Ús un homenatge a la seva germana, l'artista Ana Belda (Goodboy), assassinada fa tres anys al Brasil.
  L'exposiciˇ mostra la recopilaciˇ de dibuixos originals creats per l'artista exclusivament per al llibre (-a) i Ús tambÚ la presentaciˇ d'aquest projecte editat per 100 Titres. L'obra grÓfica d'Aymar estÓ acompanyada d'un poema de Gregor Ash. Dedicada a Ana Belda, l'obra Ús un treball personal de recerca introspectiva i emotivitat tÓctil en la qual l'artista reflexiona sobre la mort, en una acurada ediciˇ realitzada a cavall entre Barcelona, BrusselĚles i Brooklyn (Nova York).
  El llibre, que es presenta en aquesta mostra, Ús el punt de partida de l'exposiciˇ, que duu el mateix tÝtol (-a), com a sÝmbol d'enyoranša envers l'artista desapareguda. La mostra es compon d'obres sobre paper i estÓ acompanyada de diverses escultures de l'autor.
  L'exposiciˇ arriba a Alella desprÚs de ser exposada durant un mes a la sala Xina A.R.T de Barcelona. Es pot visitar a Can ManyÚ del 27 de febrer fins al 14 de marš. EstÓ oberta al p˙blic dimecres, dijous i divendres de 17 a 21h, dissabte de 11 a 14h i de 17 a 21h, i diumenge de 12 a 14h.

  Inauguraciˇ: 27 de febrer a les 20h

Pujar al principi de la pÓgina