Exposicions temporals
Publicat el 27 de febrer de 200927.02.2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"(-a)". Can Manyé reobre les portes amb una reflexió de Ricard Aymar sobre la mort
Del del 27 de febrer al 14 de març de 2009
 • Dates: 
  Del 27 de febrer al 14 de març
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Ricard Aymar expoL'espai d'art Can Manyé comença una nova etapa i ho fa amb una exposició amb el segell d'un artista local amb projecció internacional. Ricard Aymar reobre aquest equipament cultural, que ha passat a ser gestionat directament per l'Ajuntament, amb una reflexió sobre la mort i la vida que té forma de llibre i que és un homenatge a la seva germana, l'artista Ana Belda (Goodboy), assassinada fa tres anys al Brasil.
  L'exposició mostra la recopilació de dibuixos originals creats per l'artista exclusivament per al llibre (-a) i és també la presentació d'aquest projecte editat per 100 Titres. L'obra gràfica d'Aymar està acompanyada d'un poema de Gregor Ash. Dedicada a Ana Belda, l'obra és un treball personal de recerca introspectiva i emotivitat tàctil en la qual l'artista reflexiona sobre la mort, en una acurada edició realitzada a cavall entre Barcelona, Brussel·les i Brooklyn (Nova York).
  El llibre, que es presenta en aquesta mostra, és el punt de partida de l'exposició, que duu el mateix títol (-a), com a símbol d'enyorança envers l'artista desapareguda. La mostra es compon d'obres sobre paper i està acompanyada de diverses escultures de l'autor.
  L'exposició arriba a Alella després de ser exposada durant un mes a la sala Xina A.R.T de Barcelona. Es pot visitar a Can Manyé del 27 de febrer fins al 14 de març. Està oberta al públic dimecres, dijous i divendres de 17 a 21h, dissabte de 11 a 14h i de 17 a 21h, i diumenge de 12 a 14h.

  Inauguració: 27 de febrer a les 20h

Pujar al principi de la pàgina