Exposicions temporals
Publicat el 3 de setembre de 201303.09.2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Collita pròpia". Exposició de Pi Piquer
Del 5 de setembre al 13 d'octubre de 2013
 • Dates: 
  Del 5 de setembre al 13 d'octubre a Can Manyé
 • Horari: 
  Inauguració: Dijous 5 de setembre a les 20.30h. Horaris de visita durant la Festa de la Verema: divendres 6 de setembre, de 18 a 21h. Dissabte i diumenge, d'11 a 14 i de 18 a 21h.
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Web: 
  http://www.alella.cat/collitapropia
 • Descripció

  "Collita pròpia": etiquetes amb empremta personal

  Collita pròpiaEl centre d'art i creació Can Manyé ha posat en marxa un projecte d'art visual que culminarà amb una exposició que s'inaugurarà a les Festes de la Verema. Batejat amb el nom de "Collita pròpia", es tracta “Collita pròpia” és un projecte de l'artista visual i escenògrafa Pi Piquer en la qual s'ha convidat tothom a participar en una exposició col·lectiva que es durà a terme durant la Festa de la Verema. Es tractava de fer una etiqueta per a una ampolla de vi, seguint la tècnica escollida: dibuix, fotografia, collage, poesies, receptes, etc. La idea era personalitzar el reconegut vi d'Alella amb l'empremta personal de cadascú. La convocatòria ha estat un èxit absolut, s'han rebut més de 300 etiquetes fetes per diferents veïns i veïnes del municipi. La iniciativa ha comptat també amb la col·laboració l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta, INS Alella, Residència Els Roser, Residència Germans Aymar Puig i també d'artistes com ara Enric Satué, Antoni Llena, Perejaume, Tomàs Bel, Mario Pasqualotto, Antoni Perna, Manuel Gimeno, Xesco Mercè, Rossy de Palma, Vicky Peña, Rosa Renom, Rosa Boladeras, Pep Bou, Lluïsa Castell, Calull, Joan Riambau i el músics Mark Ullod i  Narcís Peric, entre d'altres. La suma de totes les etiquetes serà el recorregut de l'exposició. Podeu seguir l'evolució de les etiquetes i l'exposició a Instagram amb el hashtag #collitapropia.

  Inauguració: dijous 5 de setembre a les 20.30h
  Taller i visita guiada amb l'artista: diumenge 8 i 29 de setembre a les 12h
  Lectura de poesia amb Perejaume: dijous 3 d'octubre a les 20h (AJORNADA)
  Taller d'aromes per a infants amb la sommelier Rosa Vila: dissabte 5 d'octubre a les 10.30h
  Presentació del llibre Li i altres relats, de Nikos Kavadias, amb Jaume Almirall i Maria Bohigas: dijous 10 d'octubre a les 20h

  "Verema 2.0": fotografies online"Verema 2.0"

  Can Manyè inagurarà, coincidint amb la Festa de la Verema, una exposició de fotografies en línia, coordinada per Mònica Urrútia, amb imatges dels elements que fan de la verema una de les nostres tradicions més arrelades. Per tal de preparar aquesta exposició s'han programat tres sortides fotogràfiques per les vinyes que hi ha a l'entorn d'Alella. La sortida és oberta a tothom i les fotografies que es facin en el recorregut formaran part de l'exposició "Verema 2.0", que es podrà veure del 5 de setembre al 13 d'octubre a la Sala Fosca de Can Manyé. Podeu penjar les vostres fotografies amb el hashtag #veremaalella.

Pujar al principi de la pàgina