Exposicions temporals
Publicat el 10 de maig de 201310.05.2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"SOS: senyals de fum des d'un subsòl". Exposició d'Antoni Llena
Del 10 de maig al 23 de juny de 2013
 • Dates: 
  Del 10 de maig al 23 de juny
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Antoni Llena exposa a Can Manyé

  L'espai d'art i creació acull del 10 de maig al 23 de juny l'exposició 'SOS: senyals de fum des d'un subsòl'

  Antoni LlenaCan Manyé ens proposa un llarg i apassionant viatge per l'obra del reconegut artista barceloní Antoni Llena. L'exposició “SOS: Senyals de fum des d'un subsòl”, que es pot visitar a l'espai d'art i creació del 10 de maig al 23 de juny, és una mostra de la darrera preocupació plàstica i vital de l'artista: defensar per sobre de tot el llenguatge de la plàstica. L'exposició consta d'una seixantena de dibuixos i de peces tridimensionals així com d'un audiovisual, que exhibeix una lectura de la faceta teòrica i creadora de l'artista.
  Es tracta d'una exposició itinerant que forma part del programa d'Arts Visual de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, a partir d'una adaptació de la mostra produïda per Centre d'Art Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat i la Fundació Palau de Caldes d'Estrac.
  L'exposició és, principalment, una gran teranyina de dibuixos confeccionada, dia rere dia, des de l'any 2008. Segons paraules de l'autor, es tracta d'un projecte viu, que es va reconsiderant cada dia que passa i que va conformant una obra única i rica que té com a punt de partida la defensa del llenguatge de la plàstica.

  Visites i tallers
  L'exposició s'inaugura el 10 de maig a les 20h i és podrà visitar fins al 23 de juny. Com a activitats complementàries s'ofereixen tallers experimentals i visites dinamitzades per a grups (concertar dia i hora al telèfon 93 540 87 23 i pomersm@alella.cat). A més s'han programat dues visites guiades que es faran els diumenges 26 de maig i 16 de juny a les 12h.

Pujar al principi de la pàgina