Exposicions temporals
Publicat el 29 de gener de 201329.01.2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Taksu of Bali, un ritu compartit". Exposició de Rosa López Calull
De l'1 al 20 de febrer de 2013
 • Dates: 
  De l'1 al 20 de febrer
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Taksu of BaliCan Manyé exposa "Taksu of Bali, un ritu compartit", una particular mirada a la comunitat balinesa de l'artista alellenca Rosa López Calull

  Can Manyé comença la temporada amb una suggestiva proposta de l'artista alellenca Rosa López Calull que ens apropa a la vida de l'illa de Bali, fent especial atenció al sentit de pertinença a una comunitat que impera a la cultura balinesa. L'exposició “Taksu of Bali, un ritu compartit”, que es podrà veure de l'1 al 20 de febrer a la sala alellenca, és fruit de l'estada artística de l'autora al Museu ARMA d'Ubud (Bali), l'estiu de 2009 i 2010.

  La mostra consta de 24 obres, la major part pictòriques, que recullen la llum i l'atmosfera que embolcalla la vida quotidiana de diferents personatges anònims d'aquesta illa de l'oceà Índic, de la qual l'autora reconeix que va quedar "profundament impressionada" en un primer viatge que va realitzar ara fa 20 anys. L'exposició també inclou tres escultures fetes amb material creades especialment per a aquesta exposició.
  El 10 de febrer, a les 12h, es farà una visita comentada per l'artista i el 17 de febrer, a la mateixa hora, s'ha programat un taller familiar en què es treballarà el concepte balinès de l'equilibri.

  Mireu el vídeo de m1tv de l'exposició des d'aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina