Exposicions temporals
Publicat l'1 de març de 201201.03.2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Suite Richter". Una reflexió sobre el món de l'art del fotògraf Francesc Meseguer
Del 2 al 18 de març de 2012
 • Dates: 
  Del 2 al 18 de març
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  L'espai d'art acull del 2 al 18 de març una exposició que reflexiona sobre el món de l'art a partir dels retrats del fotògraf Francesc Meseguer

  cartell Suite RichterL'espai d'art i creació Can Manyé ens proposa aquest mes de març un interessant exercici de reflexió sobre el món de l'art amb l'exposició “Suite Richter”, del fotògraf Francesc Meseguer.
  Són 60 retrats fotogràfics de persones relacionades amb el món de la cultura, sotmeses a les mateixes condicions: totes les fotos es van fer escoltant una mateixa música (Chopin, Schubert), veient un mateix vídeo (el pianista Sviatoslav Richter que renega de la seva obra) i plantejant un mateix tema de conversa ("què en penses d'això que diu Richter?"). D'aquesta manera, a través de la sintaxi del gest i la mirada, cada fotografia parla de la trajectòria de cadascú, el seu discurs, la seva obra, i alhora construeix un diàleg de tots amb tots sobre el món de l'art i el sentit de la feina feta.
  La llista de retratats inclou músics (Alfons Conde, Cesar Femenia, Ester Formosa, Max Sunyer, Txell Sust), artistes visuals (Jordi Abelló, Evru, Madalena Elek, Annie Michie, Chuso Ordi, Perico Pastor, Javier Puértolas, Diego Pujal, Quim Tarrida, Miquel Wert), escriptors (Ramon Dachs, Miriam Reyes), ballarins (Sandrine Rouet), crítics (Bàrbara Raubert) i comissaris (Àlex Mitrani).
  Les fotografies es presentaran omplint tota una paret de Can Manyé, acompanyades del vídeo i la música de Sviatoslav Richter, perquè els visitants puguin interpretar l'obra amb tots els elements.
  L'exposició, que s'inaugura aquest divendes, 2 de març a les 20.30h, es pot visitar fins al 18 de març i es complementa amb la conferència 'Enamorar-se de la més de la més lletja’, programada per a dimecres 14 de març a les 20h, i dos tallers familiars amb el títol 'Manipular la llum', previstos per al diumenge 11 i dissabte 17 de març a les 12h, a càrrec de mateix autor.


  Inauguració. Divendres 2 de març a les 20.30h
  Conferència. ‘Enamorar-se de la més de la més lletja’. Dimecres 14 de març a les 20h
  Tallers familiars. ‘Manipular la llum’: diumenge 11 i dissabte 17 de març a les 12h.

  Mireu el vídeo de m1tv de l'exposició des d'aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina