Exposicions temporals
Publicat l'1 de marš de 201201.03.2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"Suite Richter". Una reflexiˇ sobre el mˇn de l'art del fot˛graf Francesc Meseguer
Del 2 al 18 de marš de 2012
 • Dates: 
  Del 2 al 18 de marš
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can ManyÚ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratu´t
 • Descripciˇ

  L'espai d'art acull del 2 al 18 de marš una exposiciˇ que reflexiona sobre el mˇn de l'art a partir dels retrats del fot˛graf Francesc Meseguer

  cartell Suite RichterL'espai d'art i creaciˇ Can ManyÚ ens proposa aquest mes de marš un interessant exercici de reflexiˇ sobre el mˇn de l'art amb l'exposiciˇ “Suite Richter”, del fot˛graf Francesc Meseguer.
  Sˇn 60 retrats fotogrÓfics de persones relacionades amb el mˇn de la cultura, sotmeses a les mateixes condicions: totes les fotos es van fer escoltant una mateixa m˙sica (Chopin, Schubert), veient un mateix vÝdeo (el pianista Sviatoslav Richter que renega de la seva obra) i plantejant un mateix tema de conversa ("quŔ en penses d'aix˛ que diu Richter?"). D'aquesta manera, a travÚs de la sintaxi del gest i la mirada, cada fotografia parla de la traject˛ria de cadasc˙, el seu discurs, la seva obra, i alhora construeix un diÓleg de tots amb tots sobre el mˇn de l'art i el sentit de la feina feta.
  La llista de retratats inclou m˙sics (Alfons Conde, Cesar Femenia, Ester Formosa, Max Sunyer, Txell Sust), artistes visuals (Jordi Abellˇ, Evru, Madalena Elek, Annie Michie, Chuso Ordi, Perico Pastor, Javier PuÚrtolas, Diego Pujal, Quim Tarrida, Miquel Wert), escriptors (Ramon Dachs, Miriam Reyes), ballarins (Sandrine Rouet), crÝtics (BÓrbara Raubert) i comissaris (└lex Mitrani).
  Les fotografies es presentaran omplint tota una paret de Can ManyÚ, acompanyades del vÝdeo i la m˙sica de Sviatoslav Richter, perquŔ els visitants puguin interpretar l'obra amb tots els elements.
  L'exposiciˇ, que s'inaugura aquest divendes, 2 de marš a les 20.30h, es pot visitar fins al 18 de marš i es complementa amb la conferŔncia 'Enamorar-se de la mÚs de la mÚs lletja’, programada per a dimecres 14 de marš a les 20h, i dos tallers familiars amb el tÝtol 'Manipular la llum', previstos per al diumenge 11 i dissabte 17 de marš a les 12h, a cÓrrec de mateix autor.


  Inauguraciˇ. Divendres 2 de marš a les 20.30h
  ConferŔncia. ‘Enamorar-se de la mÚs de la mÚs lletja’. Dimecres 14 de marš a les 20h
  Tallers familiars. ‘Manipular la llum’: diumenge 11 i dissabte 17 de marš a les 12h.

  Mireu el vÝdeo de m1tv de l'exposiciˇ des d'aquest enllaš.

Pujar al principi de la pÓgina