Exposicions temporals
Publicat el 3 de novembre de 201103.11.2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"La màgia de la levitació". Una proposta de Víctor Grau, doctor en Ciències Físiques
Del 4 al 20 de novembre de 2011
 • Dates: 
  Del 4 al 20 de novembre
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h i dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  'La màgia de la levitació', a Can Manyé

  La màgia de la levitacióCan Manyé ens proposa endinsar-nos en el misteriós fenomen de la levitació. Del 4 al 20 de novembre l'espai d'art i creació acull l'exposició ‘La màgia de la levitació’. La proposta de Víctor Grau, doctor en Ciències Físiques, pretén apropar els principis de la física a la població per explicar com és possible  levitar, és a dir, sostenir-se a l'aire sense cap mena d'ajut.
  L'exposició recull referents dins del món de l'art, de la literatura, del còmic o del cinema, on la levitació ha estat històricament present a través de personatges amb estranys poders màgics, objectes que leviten o materials amb inexplicables propietats. A l'imaginari artístic,  s'afegeix un apartat més científic en què es tracta aquest fenomen des del punt de vista de la física. Veurem com la física ha permès que els enginyers siguin capaços d'aplicar els principis descoberts per dissenyar trens que leviten i descobrirem alguns dispositius que se sostenen a l'aire gràcies a aquest principis físics.
  La mostra serà inaugurada aquest divendres 4 de novembre, a les 20h, amb una conferència a càrrec de l'autor de l'exposició i un número de levitació per part d'un mag.
  La proposta es complementa amb dos tallers familiars que es faran els dies 6 i 13 de novembre en els quals s'explicarà la física que hi ha darrere de la levitació. A més els participants podran fer levitar alguns objectes.

  Mireu el vídeo de m1tv des d'aquest enllaç

  cartell expo La Màgia de la Levitació

  cartell expo La Màgia de la Levitació

  Fitxer: LA_MAGIA_DE_LA_LEVITACIO_bx.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 1
  Mida: 513.86 kB

Pujar al principi de la pàgina