Exposicions temporals
Publicat el 20 de març de 201120.03.2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"La pintura com a metafòra". Exposició de pintures de Carme Sanglas
Del 25 de març a 17 d'abril de 2011
 • Dates: 
  Del 25 de març al 17 d'abril
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h i dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé (Riera Coma Fosca, 42)
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Cartell La pintura com a metàfora

  Cartell La pintura com a metàfora

  Fitxer: cartell_Carme_Sanglas_bx.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 1
  Mida: 445.13 kB

  'La pintura com a metàfora', a Can Manyé

  L'espai d'art i creació Can Manyé inaugura aquest divendres 25 de març l'exposició 'La pintura com a metàfora', de l'artista Carme Sanglas. L'acte s'inclou dins del programa d'Espais de Poesia, que ofereix fins al 3 d'abril més d'una vintena d'activitats per difondre la creació poètica i literària. Amb aquesta exposició,  Espais de Poesia sobrepassa el llenguatge poètic i musical i incorpora també el llenguatge de les arts visuals, com ja ho va fer  l'edició anterior.
  A 'La pintura com a metàfora´, la reconeguda artista barcelonina resident des de fa molts anys a l'Empordà, reflexiona sobre la relació entre la vida i l'art. Les seves pintures són narracions de moments, d'instants que ens ajuden a connectar allò que veiem amb allò que sabem, mantenint un diàleg amb l'espai que acull l'obra, en aquest cas Can Manyé.
  L'exposició s'inaugura aquest divendres 25 de març, a les 19.30h. Seguidament s'ha programat el recital Poesia de tot cor i a viva veu, una selecció de poemes d'autors cabdals de la literatura universal amb la veu de Cinta Massip i la guitarra de Toti Soler.

  'La pintura com a metàfora' es pot visitar fins al 17 d'abril. L'artista oferirà una visita comentada el dissabte 26 de març a les 12h per a la gent que vulgui saber més coses de la seva obra.

  Mireu el vídeo de l'exposició des d'aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina