Exposicions temporals
Publicat el 4 de gener de 201904.01.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"No em va fer Joan Brossa", de Cabosanroque
De l'11 de gener al 17 de febrer de 2019, a Can ManyÚ
 • Dates: 
  De l'11 de gener al 17 de febrer de 2019, a Can ManyÚ
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h.  Donat l'Ŕxit d'assistŔncia, ampliem els horaris de visita durant l'˙ltima setmana: dilluns de 17 a 19h, dimarts de 18 a 20h, dimecres de 19 a 20:30h, dijous i divendres de 17
 • Lloc: 
  Can ManyÚ espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripciˇ

  Cartell Cabosanroque

  Can ManyÚ torna a submergir-se en l'univers Brossa de mÓ de Cabosanroque i el seu projecte “No em va fer Joan Brossa”. L'exposiciˇ, que es podrÓ visitar de l'11 de gener al 17 de febrer, ha estat produ´da per Cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Instituciˇ de les Lletres Catalanes i la Fundaciˇ LluÝs Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creaciˇ en l'Ómbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l'any 2016. 

  “No em va fer Joan Brossa” Ús una gran instalĚlaciˇ sonora i plÓstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referŔncia Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A mÚs, es poden escoltar diferents fragments de la poesia escŔnica de la mateixa Ŕpoca, farcida d'alĚliteracions.

  La intenciˇ Ús crear una nova prosa objectual, d'interpretaciˇ lliure, que substitueixi els textos originals, per˛ que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l'espectador la llibertat de poder extreure'n la seva pr˛pia interpretaciˇ.

  “No em va fer Joan brossa” Ús una de les mostres que formen part del programa d'exposicions itinerants que el Departament de Cultura de la Generalitat coordina amb la voluntat d'acostar l'art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperaciˇ amb els ens locals. 

  A l'exposiciˇ hi participarÓ tambÚ l'artista alellenc TomÓs Bel, que ha creat una obra per encÓrrec de Cabosanroque per tal d'establir un diÓleg amb la seva proposta.

  A l'acte d'inauguraciˇ, que tindrÓ lloc l'11 de gener a les 20h, es farÓ la xerrada “Poesia, Art, Acciˇ. Joan Brossa i la continu´tat en la revolta poŔtica” a cÓrrec de Cabosanroque, en diÓleg amb Vicenš Altaiˇ, poeta i president de la Fundaciˇ Joan Brossa 

  Sons experimentals 

  Cabosanroque neix a Barcelona el 2001. Com a formaciˇ artÝstica dedicada a l'experimentaciˇ, el treball del grup s'ha desenvolupat al voltant de la construcciˇ de mÓquines musicals i l'exploraciˇ de les seves capacitats expressives, en un procÚs d'investigaciˇ contÝnua sobre la generaciˇ de so per mitjans mecÓnics i automatismes. 

  Inauguraciˇ: Divendres 11 de gener a les 20h

  Visita guiada: Diumenge 3 de febrer a les 12h 

  AV═S IMPORTANT:   Donat l'Ŕxit d'assistŔncia, ampliem els horaris de visita durant l'˙ltima setmana: dilluns de 17 a 19h, dimarts de 18 a 20h, dimecres de 19 a 20:30h, dijous i divendres de 17:30 a 20:30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h.

   

Pujar al principi de la pÓgina