Exposicions temporals
Publicat el 4 de gener de 201904.01.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"No em va fer Joan Brossa", de Cabosanroque
De l'11 de gener al 17 de febrer de 2019, a Can Manyé
 • Dates: 
  De l'11 de gener al 17 de febrer de 2019, a Can Manyé
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h.  Donat l´èxit d'assistència, ampliem els horaris de visita durant l´última setmana: dilluns de 17 a 19h, dimarts de 18 a 20h, dimecres de 19 a 20:30h, dijous i divendres de 17
 • Lloc: 
  Can Manyé espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  Cartell Cabosanroque

  Can Manyé torna a submergir-se en l'univers Brossa de mà de Cabosanroque i el seu projecte “No em va fer Joan Brossa”. L'exposició, que es podrà visitar de l'11 de gener al 17 de febrer, ha estat produïda per Cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Lluís Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l'any 2016. 

  “No em va fer Joan Brossa” és una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més, es poden escoltar diferents fragments de la poesia escènica de la mateixa època, farcida d'al·literacions.

  La intenció és crear una nova prosa objectual, d'interpretació lliure, que substitueixi els textos originals, però que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l'espectador la llibertat de poder extreure'n la seva pròpia interpretació.

  “No em va fer Joan brossa” és una de les mostres que formen part del programa d'exposicions itinerants que el Departament de Cultura de la Generalitat coordina amb la voluntat d'acostar l'art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals. 

  A l'exposició hi participarà també l'artista alellenc Tomàs Bel, que ha creat una obra per encàrrec de Cabosanroque per tal d'establir un diàleg amb la seva proposta.

  A l'acte d'inauguració, que tindrà lloc l'11 de gener a les 20h, es farà la xerrada “Poesia, Art, Acció. Joan Brossa i la continuïtat en la revolta poètica” a càrrec de Cabosanroque, en diàleg amb Vicenç Altaió, poeta i president de la Fundació Joan Brossa 

  Sons experimentals 

  Cabosanroque neix a Barcelona el 2001. Com a formació artística dedicada a l'experimentació, el treball del grup s'ha desenvolupat al voltant de la construcció de màquines musicals i l'exploració de les seves capacitats expressives, en un procés d'investigació contínua sobre la generació de so per mitjans mecànics i automatismes. 

  Inauguració: Divendres 11 de gener a les 20h

  Visita guiada: Diumenge 3 de febrer a les 12h 

  AVÍS IMPORTANT:   Donat l’èxit d'assistència, ampliem els horaris de visita durant l’última setmana: dilluns de 17 a 19h, dimarts de 18 a 20h, dimecres de 19 a 20:30h, dijous i divendres de 17:30 a 20:30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h.

   

Pujar al principi de la pàgina