Notícies
Publicat el 21 de juny de 201821.06.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Deu anys amb Can Manyé
L'Espai d'Art i Creació d'Alella organitza diferents actes per celebrar l'aniversari del 27 de juny a l'1 de juliol

10 anys de Can ManyéDel 27 de juny a l'1 de juliol Can Manyé celebra el seu desè aniversari amb un homenatge dedicat a totes les persones que han fet possible l'Espai d'Art i Creació, al llarg d'aquests deu anys de vida: visitants, artistes, poetes, talleristes, alumnes, entitats i tothom que n'ha format part. Per celebrar aquest aniversari, Can Manyé ha programat una sèrie d'activitats, entre les quals destaca un projecte d'art col·lectiu obert a la participació de tothom i per al qual es demana la implicació de tota la gent que ha acompanyat l'espai d'art i creació durant la seva trajectòria.

A partir de dimecres 27 de juny, dins dels horaris d'obertura i durant el transcurs de les activitats, es podrà aportar un petit objecte simbòlic que sigui representatiu o recordi les experiències viscudes a la sala alellenca.

EL PROGRAMA D'ANIVERSARI 

Dimecres 27 de juny 19h

Edició especial de Literatures amb sentits: presentació dels dos primers títols de Vibop edicions amb Josep Roca, sommelier, i Vicenç Jordà, escriptor. 

Divendres 29 de juny 20h

Neofòbia, peformance col·loqui. L'art contemporani vist per tres artistes: Victòria Pujadas, Pepe Jiménez Espejo i Norberto Sayegh. 

Dissabte 30 de juny 20h

Festa del desè aniversari! La història de Can Manyé a través de la dansa de les Big Bouncers, peça col·lectiva, exposició sobre els deu anys, aperitiu i molt més.

Diumenge 1 de juliol 12h

Acció/poesia visual culinària amb David Ymbernon, artista visual. Aperitiu de cloenda. 

Pujar al principi de la pàgina