Notícies
Publicat el 23 de setembre de 201623.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Agenda d'activitats del mes d'octubre

Vi + el mes de la DO Alella
Del 29 de setembre a l'1 de novembre
Més de vuitanta propostes per a tots els gustos per promocionar el vi i el territori DO que es desenvoluparan al llarg del mes d'octubre a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella: des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès i Sant Pol de Mar, al nord. Consulteu el programa a http://www.enoturismedoalella.cat/vimes/
Organitza: Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella

Divendres 30 de setembre i Dissabte 1 i Diumenge 2 d'octubre
Matins als supermercats del poble
Recollida d'aliments per a Càritas d'Alella als supermercats Can Jana, Proxim, Sorli i Caprabo.
Organitza: Associació de Dones Montserrat Roig d'Alella

Dissabte 1 d'octubre
11.30h Biblioteca Ferrer i Guàrdia
Laboratori llibres d'artista de Katmusi Komagata. En aquest laboratori gaudirem i ens meravellarem amb els llibres d'artista de l'autor japonès Katsumi Komagata i després ens convertirem nosaltres mateixos en petits artistes elaborant un petit llibre-objecte.
Laboratori adreçat a infants acompanyats d'un adult a partir de 5 anys. Places limitades a 15 infants. Cal inscripció prèvia. Dinamitza l'activitat: Equip Berenar de Contes
Organitza: Ajuntament d'Alella

17.30h Casal de la Gent Gran Can Gaza
Dia Internacional de les Persones Grans. Lectura del manifest i projecció del documental "75 anys de Festa de la Vellesa a Alella". Seguidament es lliuraran còpies de l'audiovisual i se servirà una copa de vi als assistents.
Organitza: Ajuntament d'Alella amb la col·laboració de l'Associació de Gent Gran d'Alella

De 20 a 23h Mercat Municipal
Tast al mercat. Degustacions de tapes i vins i música en directe.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Diumenge 2 d'octubre
10h Sant Bartomeu de Cabanyes (La Roca del Vallès)
Passejada guiades pel Parc de la Serralada Litoral.
Céllecs: rocams, castellots i rapinyaires
Els esqueis granítics de Cèllecs constitueixen unes veritables illes pètries enmig d'una mar forestal. Un passeig entre alzines, pins i cirerers d'arboç ens farà gaudir de molt àmplies vistes i poblaments antics, íbers i medievals. Més informació i inscripcions a: Punt d'Informació Can Lleonart - Oficina de Turisme d'Alella  (Tel. 93 555 46 50 o oficinadeturisme@alella.cat http://parcs.diba.cat/web/litoral)
Organitza: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

D'11 a 12h Can Manyé
Taller d'aromes per a infants. A càrrec de la sommelier Rosa Vila.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dimecres 5 d'octubre
19.30h Can Manyé
Visita comentada a l'exposició “Olor de Vinya d'Alella”, a càrrec de Vicenç Altaió.
Organitza: Ajuntament d'Alella.

20.30h Can Manyé
Estrena del film “Volem olor”, rodat a Alella en relació a l'exposició “Olor de Vinya d'Alella” de la colección olorVISUAL/NASEVO.
Organitza: Ajuntament d'Alella

20h Can Lleonart
Tertúlia. DO Alella: vins de vora mar i vins de l'interior. Més informació www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dijous 6 d'octubre
20h Can Lleonart
Tertúlia. El naixement de l'òpera, amb Joan Vives.
Organitza: Ajuntament d'Alella

21h Biblioteca Ferrer i Guàrdia
Club de lectura. Parlarem de la novel·la Lila, de Marilynne Robinson, amb la presència de la traductora de l'obra.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dissabte 8 d'octubre
D'11 a 14h Plaça de l'Ajuntament
Tu fas Alella! Trobada del voluntariat i de les entitats.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Diumenge 9 d'octubre
De 10 a 12.30h Oficina de Turisme
Passejades pel Parc des d'Alella. Anem a fer un glop! Les fonts d'Alella.  Anem a “la descoberta”, amb els més petits, de les fonts que es troben en el recorregut. Parlarem dels aqüífers, de la importància de l'aigua, del seu aprofitament, de la localització de les fonts, del relleu i la vegetació... Farem una parada a la font de l'Esquerda per esmorzar. Allà explicarem llegendes de dones d'aigua i d'éssers màgics relacionats amb aquests entorns.
Recorregut: 5km. Desnivell: 170m. Dificultat: baixa-mitja. Tipus de recorregut: natura i patrimoni.
Elements destacats: arbres monumentals, font del Fonoll, font de l'Esquerda, font dels Eucaliptus i font del Safareig.
Organitza: Ajuntament d'Alella

10h Plaça de l'Ajuntament
4a Fira de professionals i el comerç d'Alella.
Organitza: Alella Negocis

Dimarts 11 d'octubre
De 18 a 20h Taller de cuina de mercat amb la Maria del Niu.
La Maria del Niu, cuinera professional de tota la vida, ens ha preparat un taller de cuina basat en els aliments òptims que podem trobar en el mercat aquesta tardor.
Dimarts 11 d'octubre  de 18 a 20h
Preu: 15 euros*        
Més informació i inscripcions a www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dimecres 12 d'octubre
12h Plaça de l'Ajuntament
Ballada de sardanes amb la Cobla Mediterrània
Organitza: Agrupació Sardanista Alella

Dijous 13 d'octubre
De 20 a 22h Can Lleonart
Tast de vins mono varietals: Monastrell.
Tastarem vins de la varietat Monastrell, que en la DO Alella se'n diu Mataró, és una varietat que trobem en tot el Mediterrani i també a Australia. En provarem de diferents indrets o països i d' aquesta manera podrem apreciar com el mateix cep, segons on creix, pot produir vins tan diferents.
Preu: 21 euros
Més informació i inscripcions www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament

Dissabte 15 d'octubre
De 10 a 15h Plaça d'Antoni Pujadas
Mercat de Segones Oportunitats. Obert a no professionals, entitats i centres escolars perquè puguin vendre o fer intercanvi d'articles de segona mà i productes de creació pròpia o marxandatge. Més informació www.alella.cat/mercatoportunitats.
Organitza: Ajuntament d'Alella

11.30h Sala d'entitats de les antigues Escoles Fabra 
Inauguració de l'exposició "Els Jocs Oblidats. L'Olimpíada popular del 36". Del 15 al 29 d'octubre. L'acte comptarà amb la presència de Xavier Pujadas, comissari de l'exposició i coautor del llibre "L'altra Olimpíada. Barcelona 36. 
Organitza: Fundació L'alternativa i Cerquem les Arrels, amb la col·laboració de l'Ajuntament

De 8 a 20h Punt de trobada pendent de concretar
Sortida a Osona. Visita a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles i al castell de Sant Lloerenç del Munt a Sant Julià de Vilatorta. Cal portar sabates còmodes i moltes ganes de fruir d'una bona jornada. El preu, incloses les visites, dinar i autocar, és de 50 euros per als no socis i 45 euros per als socis. Més informació www.omnium.cat
Organitza: Òmnium Cultural Alella, el Masnou i Teià

De 13 a 14.30h Oficina de Turisme
Enotast. Aperitius i berenars. Tast de Mayla 2015 (Alella Vinícola) i L'Alè d'Èol 2013 (Papers de Vi) amb figues, foie i pa amb xocolata. Lloc: Oficina de Turisme. Preu: 7 euros. No cal inscripció prèvia.
Organitza: Ajuntament d'Alella

De 13 a 14.30h Can Lleonart
Mostast: Les fulles dels ceps, formes i colors. Tastarem el most i farem un dibuix estampant-hi fulles de cep amb pintures fetes amb most. Taller didàctic, dirigit per una pedagoga i adreçat a infants de 3 a 12 anys amb jocs, manualitats i molta diversió! Cal inscripció prèvia ja que l'aforament està limitat a 15 places. Preu: 3 euros.
Organitza: Ajuntament d'Alella

La Nit de la Pansa Blanca a Can Manyé

De 18 a 20h Vins de pansa blanca singulars
Tast de vins de pansa blanca singulars dels cellers de la DO Alella, a càrrec de la sommelier Rosa Vila. Preu: 10 euros. Cal inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme. 

De 20 a 22h Sopar amb Tast
Tast popular de vins de pansa blanca. Cada vi va acompanyat d'un relat per conèixer-lo millor. Alhora, els vins maridaran amb uns tastets gastronòmics, tot sopant al pati de Can Manyé. I amb sorpresa artística per postres. Preu: Entrada lliure. Preu segons consumicions de tastets gastronòmics. No cal inscripció prèvia.

´De 22 a 23h “Màgia envinada”
El mag Hausson, aplaudit per Joan Brossa, ens proposa un espectacle de màgia vínica, combinat elements clàssics de l'il·lusionisme amb elements del món de vi. Inscripcions a l'Oficina de Turisme d'Alella. 93 5554650. Preu: 5 euros

Dimarts 18 d'octubre
17.30h Biblioteca Ferrer i Guàrdia
Hora del conte. Tres contes en un tris-tras, a càrrec de la companyia Patawa.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dimecres 19 d'octubre
10h Plaça d'Antoni Pujadas
Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d'una gran singularitat. Un conjunt   únic on  trobareu un monestir medieval a escassos metres d'un innovador centre internacional de recerca en  cuina, tot un entorn natural incomparable. Farem una innovadora visita al monestir i una visita a la Fundació Alícia  (Alimentació i Ciència)
Preu: 25 euros, inclou: autocar i 2 visites (el dinar a la Fonda és opcional). Més informació i inscripcions a www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

20.30h Espai Jove
Monogràfic. Noves formes d'accés a l'habitatge. Activem el patrimoni en desús. Com els propietaris, els ajuntaments i la població poden treure benefici social, urbanístic i econòmic via economia col·laborativa? A càrrec de Sostre Cívic, associació sense ànim de lucre que té per objectiu oferir propostes i solucions aplicables a la nostra societat per fer-la més justa i respectuosa amb les persones i l'entorn a través de valors aplicats al urbanisme i a un accés a l'habitatge no especulatiu. Gratuït, però cal inscripció prèvia. Més informació i inscripcions a www.alellajove.cat
Organitza: Ajuntament d'Alella.

Dijous 20 d'octubre
20h Can Lleonart
Tertúlia. “Llums i ombres de l'Europa contemporània”, a càrrec d' Albert Balada, Politòleg, Sociòleg i Historiador del Pensament.
Analitzarem l'Europa d'avui: el model confederal vigent,els diferents tractats, les dinàmiques que es generen, els actors que hi intervenen i la dificultat efectiva per la resolució dels grans probleme. Veurem l'actual paper d' Europa en la geopolítica global.
Preu: Gratuït
Organitza: Ajuntament d'Alella 

Divendres 21 d'octubre
De 17 a 20h Antigues Escoles Fabra
Taller de joies d'scrap
Crea les teves joies fent servir material d'scrap i altres elements decoratius. Amb una mica de imaginació i unes senzilles tècniques, troquelarem diferents tipus de papers i els combinarem amb fils de seda o lli, els resultats són espectaculars!! Els teus regals a partir d'ara seran únics.
Data: divendres 21 d'octubre de 17 a 20h
Preu: 28 euros (Tot el material inclòs)
Més informació i inscripcions a www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

20.30h Plaça d'Antoni Pujadas
Sortida al teatre. “Gente de bien, el musical”, de La Cubana. Pagament al Banc de Santander d'Alella
Organitza: Associació de Dones Montserrat Roig d'Alella

21h Can Lleonart
Cicle de Música Clàssica. ORQUESTRA DE CAMBRA DE TERRASSA
En aquest concert us oferirem obres d'Enric Granados i de músics que tingueren influència en la vida i música de Granados com: Camile Saint Saens, Isaac Albéniz, Eduard Grieg o Domenico Scarlatti.
Unes postals sonores farcides d'obres originals i arranjaments fets per a orquestra de corda. Enric Granados fou un dels grans impulsors de l'escola catalana de piano juntament amb Isaac Albéniz. Venda d'entrades anticipades a partir del 3 d'octubre de 8 a 13h i de 16 a 20h (excepte divendres). Preu: 5 euros.
Més informació www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dissabte 22 d'octubre 
8.30h Can Lleonart 
Sortida a Montserrat. L'Agrupació Sardanista Alella organitza una sortida a Montserrat per commemorar els 25 anys d'agrupació sardanista. Sortida en autocar a les 8.30h des de la parada de Can Lleonart. A les 11`h missa conventural, a les 12h ballada de sardanes, amb la cobla Palafolls, a la Plaça de la Basílica. 14h Dinar. 17h Inauguració del clau de l'Agrupació Sardanista en el monument a Pep Ventura (Camí dels Degotalls). Tornada a alella. Preu: 28 euros. Reserves: Josep Tarrès (646221954) i Carme Novell (935557351). 
Organitza: Agrupació Sardanista Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alella 

De 9 a 14h Pavelló Municipal d'Esports
Campionat de taekwondo.
Organitza: Ajuntament d'Alella

10.30h Oficina de Turisme
Tallers de vi i gastronomia. Visita a l'horta ecològica familiar i degustació de productes ecològic Km 0.  Vine a descobrir els secrets del cultiu ecològic i els seus avantatges de la ma del propietari d'una petita finca. Degustació de productes inclosa
Lloc: Hort d'en Pau Preu: 8 euros. Cal inscripció prèvia. Places: 30 pax
Organitza: Ajuntament d'Alella

10h Montornès del Vallès
Passejades guiades pel Parc de la Serralada Litoral. Guaites de la via Augusta i el camí Ral. A totes les èpoques els humans han necessitat punts enlairats per controlar el territori. Els romans ho feien des de la muntanya de les Tres Creus, el Mons Observans; un jaciment arqueològic ...
Més informació i inscripcions a: Punt d'Informació Can Lleonart - Oficina de Turisme d'Alella  (Tel. 93 555 46 50 o oficinadeturisme@alella.cat http://parcs.diba.cat/web/litoral)
Organitza: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

19.30h Can Manyé 
Presentació del llibre "Los siete pilares anticáncer" a Can Manyé, de José Ramón Germà Lluch. 
Organitza:`Òmnium Cultural d'Alella, el Masnou i Teià

Dimarts 25 d'octubre
18.30h Sala d'actes de l'Institut Alella
Sessió informativa. Internet segura. A càrrec de personal de Mossos d'Esquadra. Adreçada a totes les famílies amb fills i filles de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d'ESO.
Organitza: Ajuntament d'Alella 

Dimecres 26 d'octubre
19.30h Can Manyé
Literatures amb sentits. L'artista JOMA condueix els assistents per un recorregut narrat i dibuixat per l'Odissea homèrica entre copes. Es faran les libacions corresponents amb vins que es produeixen a la DO Alella. Inscripcions vinyaserra@gmail.com
Organitza: Ajuntament d'Alella 

Dimecres 27 d'octubre
De 20 a 22h Can Lleonart
Tast d'iniciació als vins blancs. Taller de tast adreçat a aquelles persones que es volen iniciar en el món del vi. Podreu iniciar-vos en el tast de vins i en l'anàlisi sensorial dels vins blancs, tot aprenent a distingir i gaudir de les diverses qualitats.
Preu: 21 euros. Més informació i inscripcions a www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

Divendres 28 d'octubre
16:30h Can Lleonart
Sortim a fer  un vi a l'horta d'Alella.
A càrrec del periodista Àlex Asensio i de la sommelier Rosa Vila. Sortirem de passeig pel barri del Rost i el Bosquet fins arribar-nos a l'antiga vinya del rei, avui reconvertida en una explotació familiar d'agricultura ecològica situada al bell mig de la vall de Rials: l'Hort d'en Pau. Allí coneixerem els conreus de temporada i tastarem algunes de les viandes que en surten maridades amb un parell de vins de la zona. Més informació i inscripcions a www.canlleonart.com
Preu: 10 euros
Organitza: Ajuntament d'Alella

20h Can Manyé
Inauguració de l'exposició d'homenatge a Carles Hac Mor “Pastures d'Hac Mor”, una mostra col·lectiva que convida a fer pasturar l'ull i l'orella pels fruits sinestèsics que generen les complicitats entre llenguatges i individus lliures. L'exposició vol fer palès el compromís i la implicació constants de Carles Hac Mor amb l'art i amb els artistes, a través d'unes obres en què Hac Mor va col·laborar personalment amb Eugeni Bonet, Pere Noguera, Adolf Alcañiz, Ester Xargay i Lluís Calvo, en les quals rauen les inquietuds estètiques, ben paraparèmiques, que caracteritzen aquest escriptor singular i polifacètic. L'exposició també consta d'una obra de Carles Hac Mor mateix (amb una acció-intervenció de Marta Darder) que mostra la seva faceta més inconformista i provocadora. Fins al 20 de novembre.
Organitza: Ajuntament d'Alella

De 20 a 23h Gimnàs de l'Institut Alella
Espectacle Nit d'Ànimes, per a adolescents i joves de 12 a 16 anys. Amb la participació de LSClightpainting i Anna Asensio als decorats, llums i maquillatge. Entrada gratuïta. L'espectacle anirà a càrrec dels nois i noies que realitzin el taller de teatre d'ànimes amb La Teatral C&A que es farà els dies 1, 8. 15 i 22 d'octubre, de 17 a 19h a l'Espai 12-16 de l'Espai Jove. Més informació a www.alellajove.cat.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dissabte 29 d'octubre
10.30h Oficina de Turisme
"Visita guiada el món de pagès + copa de vi DO Alella"
El paisatge d'Alella està ple de masies.  Les masies, que es remunten a segles enrere, són un testimoni del mode de vida pagès al llarg de la història. Explicarem com funcionaven, les seves parts, les tipologies més habituals i com han evolucionat amb el pas del temps. Hora: 10.30h  Punt de trobada: Oficina de Turisme d'Alella
Idioma: català  Preu: 0-8 anys gratuït, 9-14 anys 2 euros. A partir de 15 anys 5 euros. Grups ( més de 10 persones) 4 euros.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dijous 3 de novembre 
20h Can Lleonart
Tertúlia. “Artrosis i Osteoporosis, podem viure sense dolor?” A càrrec del Dr Juan Antonio Aguilera, cirurgià ortopèdic i traumatòleg i Enriqueta Alcaraz, metge de família. Coneixerem les diferències entre les dues malalties, com prevenir-les, com millorar la qualitat de vida i les últimes descobertes en el seu tractament. Preu: Gratuït. Més informació www.canlleonart.com

Divendres 4 de novembre
De 17 a 20h Antigues Escoles Fabra
Taller de llumentes decoratives.
Amb material reciclat i teles molt boniques, farem una garlanda de 12 leds per decorar l'arbre de Nadal, els teus aniversaris o un racó de casa. Passa una tarda diferent creant coses originals. Preu: 28 euros (Tot el material inclòs). Més informació i inscripcions www.canlleonart.com
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dissabte 5 de novembre 
10h Vallromanes
Passejades guiades al Parc de la Serralada Litoral. Torrent de Can Cuquet: món d'aigua viva. Els sots, amb la foscor, la humitat i els espais propers, ens aporten una relació íntima amb la natura. Aquestes petites raconades fuvials aixopluguen una interessant fora criptogàmica –algues, molses, ...Més informació i inscripcions a: Punt d'Informació Can Lleonart - Oficina de Turisme d'Alella  (Tel. 93 555 46 50 o oficinadeturisme@alella.cat http://parcs.diba.cat/web/litoral)
Organitza: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

Dimarts 8 de novembre 
De 17 a 18.30h Garden Center Arenas
Taller. El jardí mediterrani, la poda i la tardor.
Aprendrem el més important de la poda i què cal fer amb les plantes i jardins quan s'acosta la tardor. Preu: 10 euros. Més informació www.canlleonart.com

Exposicions Can Manyé

Fins al 9 d'octubre
"Olor de Vinya d'Alella
Inauguració de l'exposició “Olor de vinya d'Alella”. Un maridatge entre obres de Nasevo (nom artístic d'Ernesto Ventós) i obres de la Colección olorVisual.
Visita comentada: dimecres 5 d'octubre a les 19.30h a càrrec de Vicenç Altaió.
20.30h Can Manyé
Estrena del film “Volem olor”, rodat a Alella en relació a l'exposició “Olor de Vinya d'Alella” de la colección olorVISUAL/NASEVO.
Organitza: Ajuntament d'Alella

Del 28 d'octubre al 20 de novembre 
"Pastures d'Hac Mor”, una mostra col·lectiva que convida a fer pasturar l'ull i l'orella pels fruits sinestèsics que generen les complicitats entre llenguatges i individus lliures. L'exposició vol fer palès el compromís i la implicació constants de Carles Hac Mor amb l'art i amb els artistes, a través d'unes obres en què Hac Mor va col•laborar personalment amb Eugeni Bonet, Pere Noguera, Adolf Alcañiz, Ester Xargay i Lluís Calvo, en les quals rauen les inquietuds estètiques, ben paraparèmiques, que caracteritzen aquest escriptor singular i polifacètic. L'exposició també consta d'una obra de Carles Hac Mor mateix (amb una acció-intervenció de Marta Darder) que mostra la seva faceta més inconformista i provocadora.
Inauguració: divendres 28 d'octubre a les 20.30h

CORRELLENGUA 2016

Del 4 al 6 de novembre 
El Correllengua 2016 ret homenatge a la periodista i escriptora Montserrat Roig coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort. Els actes del moviment, que enguany arriba a la vintena edició, tenen l'objectiu de recordar el compromís de Roig amb la llengua i el país. A més, divulguen la inestimable tasca periodística de l'autora per recuperar la memòria històrica dels crims del nazisme, i posen l'accent en la seva essència marcadament feminista i d'esquerres. Tot plegat, per seguir estenent el llegat d'una de les figures més rellevants del país.
Més informació www.alella.cat/correllengua

Divendres 4 de novembre
19h Biblioteca Ferrer i Guàrdia  
Xerrada sobre l'obra i vida de Montserrat Roig,  “A l'esqueix de l'hora violeta” a càrrec de Fina Llorca, professora i escriptora. 

Dissabte 5 de novembre 
19h Celler de Can Magarola
Lliurament dels Premis Literaris Alella a Maria Oleart i Alella a Guida Alzina.
Presentació del treball guanyador de la tercera edició de la beca de recerca històrica d'Alella.
Espectacle “Esperit de Vinyoli”, amb Sílvia Bel i Sílvia Comes. Per a més informació: https://esperitdevinyoli.wordpress.com/
L'espectacle “Esperit de Vinyoli” és un viatge a l'essència poètica de Joan Vinyoli a través dels seus versos entorn el món del vi i les begudes esprirituoses que seran el fil conductor que ens portarà a la taverna de la seva literatura i als grans temes de l'obra vinyoliana: l'amor, la poètica, el temps, solitud i la mort. La veu i música de Sílvia Comes s'ha unit a la veu de Sílvia Bel Fransi i al violoncel de Carles Muñoz per dir els poemes vinyolians i les cançons que ha compost la cantautora, tots ells lluminosos com els vinyets al vespre. Dramatúrgia: Sílvia Bel Fransi Cançons: Sílvia Comes

Diumenge 6 de novembre  
11h Pati de Can Manyé  
11h Taller familiar sobre l'obra de Montserrat Roig.
12h Presentació  del vídeo “L'edat de pedra” i recital de poesía a càrrec de: Lluís Calvo, Andríi Antonovskyí, Catalina Girona, David Caño i Ester Xargay.
Organitza: La CAL, Òmnium Alella, el Masnou i Teià i Alella per la Independència- l'ANC amb la col•laboració de l'Ajuntament

Pujar al principi de la pàgina