Notícies
Publicat el 9 de setembre de 201609.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Més tallers de vins i gastronomia al programa de tardor de Can Lleonart
Els antics alumnes i els veïns i les veïnes d'Alella poden formalitzar les inscripcions els dies 14 i 15 de setembre i el 16 s'obren per a tothom

Can lleonart
Can lleonart
El centre cultural Can Lleonart reprèn l'activitat el 3 d'octubre amb una nova oferta d'activitats que es desenvoluparà entre els mesos d'octubre i desembre. Els antics alumnes i els veïns i les veïnes d'Alella poden formalitzar les inscripcions els dies 14 i 15 de setembre. Les inscripcions s'obren a tothom a partir del 16 de setembre.

El programa de tardor ofereix més d'una setantena de cursos i tallers, entre els quals destaca l'increment de l'oferta vinculada al món de vi i la gastronomia i al territori.

A més dels cursos i tallers, Can Lleonart ofereix cada temporada un paquet de sortides, tertúlies i concerts. Més informació a www.canlleonart.com

Les sortides
Aquesta temporada s'han programat cinc sortides: del Coll de Merolla a Sant Jaume de Frontanyà; a Món Sant Benet i la Fundació Alícia; de Llançà a Port de la Selva; a les vinyes d'Alella; i una travessa pel Montseny.

Tertúlies i presentacions
En l'apartat de tertúlies destaquen les temàtiques vitivinícoles i gastronòmiques. Es parlarà dels vins de la DO Alella, dels de l'interior i dels de vora mar; del vi Orígens de Badalona; i dels formatges Vilatzara. També hi haurà tertúlies de música, salut i política europea.

Cicle de música clàssica
Els concerts de tardor estan dedicats a la música clàssica. Enguany els convidats són: l'Orquestra de Cambra de Terrassa, la pianista Hisako Hiseki i el Trio Kaukokaipuu de Músics en Residència.

Nous cursos Can Lleonart tardor
Nous cursos Can Lleonart tardor

Pujar al principi de la pàgina