Notícies
Publicat l'11 de març de 202411.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Santa Madrona, més festiva i reivindicativa
Santa Madrona

Emmarcada dins dels actes del 8 de Març, Alella celebra enguany el dia de Santa Madrona, la patrona del poble, amb més contingut festiu i també reivindicatiu. La festa grossa serà el mateix dia 15 de març, però s'estendrà també a altres activitats del cap de setmana. Arrencarà a les 17 h a la Plaça de l'Ajuntament amb un berenar popular, una exposició de gegantes i capgrosses i de vestits de les trabucaires i de diablesses i la creació de pancartes a càrrec de La Tribu Feminista. Seguidament, es farà l'espectacle de teatre visual en clau d'humor Somriure d'un nàufrag, de Claire Ducreaux, i una interpretació a càrrec del grup de dansa contemporània de l'Escola de Dansa.

La festa continuarà amb el repic de campanes, el pregó  de Santa Madrona a càrrec de les Diablesses del Vi d'Alella i la tabalada a càrrec de les dones de Timbalers del Vi d'Alella, Timbalers del Most i Timbalers de la Serreta. La festa a la Plaça de l'Ajuntament acabarà amb una marxa feminista de La Tribu Feminista amb Akelarre final de les Diablesses del Vi.

La festa continua al Casal

La celebració es traslladarà a partir de les 20 h al Casal d'Alella, on s'ha programat un sopar popular,  amb un sopar l'espai musical amb Merflowerty, una sessió d'improshow, bingo musical i nit de música.

El dissabte 16 de març, també al Casal d'Alella, segueix la celebració amb el concert de Santa Madrona amb l'actuació de Coral Masveu i Mireia Vilaseca. El diumenge 17, a l'Espai d'Arts Escèniques,
l'espectacle La petita Capmany tanca el programa de Santa Madrona.

Més informació a www.alella.cat/santamadrona 

Pujar al principi de la pàgina