Notícies
Publicat el 8 de febrer de 202408.02.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Una consulta a la ciutadania enceta els treballs d'elaboració del Pla d'Acció Cultural
consulta PAC

L'Ajuntament vol saber l'opinió dels veïns i veïnes d'Alella sobre la política cultural que es desenvolupa al municipi i els diferents equipaments culturals. Aquesta consulta és el punt de partida per a l'elaboració del Pla d'Acció Cultural (PAC), l'instrument que ha de servir de guia per desenvolupar la vida cultural del municipi i per millorar la planificació de les polítiques municipals de cultura fins a l'any 2030.  

Amb aquest objectiu, durant aquest del 8 de febrer al 8 de març es farà una consulta, oberta a tota la ciutadania, per tal de saber què en pensa sobre l'oferta cultural en relació amb la seva accessibilitat, diversitat, quantitat i qualitat de les activitats. Igualment, es vol recollir informació sobre quins són els canals de comunicació pels quals s'accedeix a la informació de l'oferta cultural, les activitats que es troben a faltar i les possibles accions de futur.  

A banda de la consulta a la ciutadania, dins dels treballs de diagnosi del PAC, s'estan recollint dades que permetin comparar la situació d'Alella amb la d'altres municipis de mides similars o de l'entorn proper i es realitzaran sessions de treball amb entitats, artistes locals i personal tècnic municipal. A partir del mes d'abril, es treballarà amb els agents culturals d'Alella per identificar les mancances i potencialitats culturals del municipi i definir les línies estratègiques, amb la previsió que el PAC pugui quedar enllestit a l'estiu i es porti a aprovació del Ple a la tardor. 

Consulta oberta a la ciutadania

L'Ajuntament fa una consulta oberta a tothom a participar del procés. La consulta estarà disponible a través d'aquest FORMULARI i també directament demanant la participació en l'enquesta des dels diferents equipaments municipals. El termini per poder participar en aquesta enquesta comença el 8 de febrer i finalitza el 8 de març. 

Crida al món cultural alellenc

L'Ajuntament fa una crida a artistes, creadors i creadores i persones vinculades al món de la cultura del municipi a participar en aquest procés d'elaboració del Pla d'Acció Cultural d'Alella. Per formar part d'aquest procés omple el FORMULARI  i l’àrea de Cultura es posarà en contacte i informarà de com es pot participar.

google-site-verification: google2e38fc10bf59b06e.html

Pujar al principi de la pàgina