Notícies
Publicat l'1 de desembre de 202301.12.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella organitza una marató d'activitats nadalenques
Encesa de llums

En la recta final de l'any 2023, l'Ajuntament, entitats, comerços i veïns i veïnes del poble uneixen esforços per animar l'ambient i la celebració col·lectiva de les festes nadalenques que donen pas a l'arribada del nou any. Enguany s'han programat més d'una cinquantena de propostes que es concentraran sobretot el cap de setmana del 16 i 17 de desembre amb la Fira de Nadal, i les propostes lúdiques que l'acompanyen, i els actes organitzats per recaptar fons per a La Marató de TV3. 

El tret de sortida de les activitats nadalenques es va donar l'1 de setembre, amb l'encesa de llums, la xocolatada popular i la cantada de nadales per part de la Coral Municipal d'Alella i la coral l'En-cantada de l'Escola La Serreta. A més de les llums nadalenques, se sumen els ornaments i decoracions proposats pels establiments, llars i carrers que participen en els tres concursos que organitza l'Ajuntament: el d'aparadors, carrers i façanes nadalenques. 

El Nadal a Alella té un vessant solidari i festiu, però també busca promoure l'activitat comercial al municipi. Una trentena d'establiments s'han adherit a la campanya nadalenca. Les persones que facin compres en aquests comerços entre l'1 de desembre i el 5 de gener podran bescanviar els tiquets per butlletes i participar en el sorteig de més de 50 paneres amb vals descompte que es podran fer servir a les mateixes botigues que participen en la campanya. 

La Fira de Nadal, amb tot tipus de parades amb articles de regal, i el Trenet comercial, juntament amb les activitats familiars, són algunes de les propostes pensades per dinamitzar el comerç. 

La Fàbrica de Joguines a Can Lleonart
Els  Reis d'Orient tornaran a instal·lar un dels seus punts de producció a Can Lleonart. La Fàbrica de Joguines obrirà el 3 i 4 de gener, de 17.30 a 21h. Es podrà aprofitar la visita per lliurar les cartes a la Cartera Reial o participar en un taller de fanalets i altres activitats. La Cartera Reial també recollirà les cartes el 4 i 5 de gener, d'11 a 13h, per a les famílies que vulguin estalviar-se les cues de la tarda. A la visita a la fàbrica i al lliurament de cartes hi haurà una fila inclusiva el 3 i 4 de gener a les 17.30h a la porta de Can Lleonart, al costat de l'Oficina de Turisme. També hi haurà una fila inclusiva en la cavalcada de Reis per a la rebuda de cartes a l'Hort de la Rectoria. 

Ajuda els Reis d'Orient 
Ses Majestats els Reis d'Orient requereixen la col·laboració ciutadana per portar la il·lusió als infants del poble. Si teniu més de 14 anys podeu participar a la cavalcada, donar suport a la Cartera Reial o col·laborar a la Fàbrica de Joguines.

Consulteu les activitats nadalenques  i els actes de La Marató 

La Marató Cartell nadal alella

Pujar al principi de la pàgina