Notícies
Publicat el 3 d'abril de 202303.04.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Medalla d'or al Casal d'Alella pels seus 50 anys de servei al poble
50 anys del Casal d'Alella

L'alcade d'Alella, Marc Almendro, va lliurar dissabte 1 d'abril la medalla d'or del municipi al Casal d'Alella pels seus 50 anys de servei al municipi. El lliurament es va fer durant l'acte de celebració del 50è aniversari que es va fer a l'Espai d'Arts Escèniques com a tret de sortida a les diferents activitats que es faran al llarg de l'any per commemorar el mig segle d'existència. Almendro va lloar la feina feta per l'entitat en aquests anys i va agrair la dedicació de tota la gent que ha format part de les diferents juntes. L'alcalde va cloure el seu discurs assegurant que el poble no seria el mateix sense el Casal i animant els seus membres a continuar treballant per dinamitzar la vida social i cultural del poble. També va avançar que l'entitat serà l'encarregada de fer el pregó de la Festa Major d'enguany. 

L'acte inaugural de celebració del 50è aniversari, conduït pel periodista Albert Manyà, es va iniciar amb la intervenció de la regidoria de Cultura, Elisabet Vilaró, i va comptar amb la participació de Pilar Firmes, en representació de la Federació d'Ateneus de Catalunya, i d'Antònia de Gràcia, actual presidenta del Casal, que va fer un repàs de la història de l'entitat, destacant la vocació de servei al poble. Seguidament, es va projectar el vídeo "Petita història del Casal d'Alella", i es va fer un reconeixement a Nicolàs Covida, soci número 1 del Casal, i a totes les persones que han ocupat la presidència de la junta. L'acte va acabar amb el descobriment d'una placa de reconeixement als presidents i presidentes i membres de les diferents juntes, un piscolabis per a totes les persones assistents i el concert d'Eva Green & her band.

El Ple de l'Ajuntament celebrat el 30 de març va aprovar per unanimitat atorgar la medalla d'or d'Alella a l'Associació Casal d'Alella amb motiu dels cinquanta anys d'existència dedicats a la promoció, manteniment i difusió de la cultura, el lleure, l'esport i les relacions socials al nostre municipi, en benefici de la ciutadania i al servei de la cultura en general.

Pujar al principi de la pàgina