Notícies
Publicat el 2 de desembre de 202202.12.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Voleu participar a la cavalcada i ajudar els Reis d'Orient?
Fàbrica de joguines

Enguany Ses Majestats els Reis d'Orient tornaran a recòrrer els carrers d'Alella en la cavalcada reial i necessiten la vostra col·laboració per portar la il·lusió als infants del poble.

Si teniu més de 14 anys podeu participar a la cavalcada fent de patge i acompanyar els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar i el Patge Reial en la seva visita a Alella. Per participar a la cavalcada, a la recollida de cartes o la Fàbrica de Joguines consulteu les normes de participació. 

NORMES DE FUNCIONAMENT PER PARTICIPAR A LA CAVALCADA DE REIS 2023

Normes generals

 1. Ningú es pot presentar dos anys seguits per a ser Rei o Cartera Reial, però sí a ser Patge. Aquest punt pot quedar anul·lat en cas que no es presentin suficients candidats/es a Rei o a Cartera Reial. 
 2. En cas de no ser escollit Rei o Cartera Reial, la persona té la possibilitat de ser Patge  personal o Auxiliar. Si hi ha més candidatures que places per ser patge es farà un sorteig.
 3. El dia i hora dels sortejos serà indicat a totes les persones que es presentin. El resultat d'aquest haurà de ser comunicat a les persones candidates que no hagin pogut estar presents en el sorteig.
 4. La cavalcada ha de tenir més d'un 50% de patges que tinguin la majoria d'edat.
 5. La Regidoria de Festes, un cop tancades les sol·licituds, es reserven el dret d'excloure a aquelles persones que per algun motiu, no compleixin els requisits indispensables per preservar l'esperit de la festa.
 6. L'acceptació de la totalitat d'aquesta normativa, és requisit indispensable per presentar-se com a Rei, Cartera Reial i Patge.
 7. L'Ajuntament d'Alella es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada.

 

Inscripcions:

A partir del 21 de novembre de 2022

 • Per participar a la Cavalcada de Reis. Emplenant aquest FORMULARI
 • Per participar a la Fàbrica de Joguines. Emplenant aquest FORMULARI 

 

Requisits per participar a la Fàbrica de Joguines:

 1. Per participat com a Patge a la Fàbrica de Joguines, s'ha de tenir 14 anys o més. En cas de ser menors d'edat s'ha de portar una autorització, que es facilitarà des de l'organització, signada pel pare, mare o tutor/a.
 2. S'ha de disposar de les tardes del dia 3 i 4 de gener de 2023 entre les 15h i les 22h, per rebre les cartes dels infants.
 3. Hi haurà un màxim de 10 Patges.
 4. En la mesura del possible l'organització intentarà que el nombre de homes i dones patges participants sigui equitatiu.

 

Requisits per participar com a Reis Mags:

 1.  Per presentar-se per a ser escollit Rei Mag, s'ha de tenir 30 anys o més i sexe masculí.
 2. Quan una persona es presenti haurà d'escollir si vol ser el rei Baltasar, Gaspar o Melcior. Es prioritzarà l'adequació del candidat al personatge.
 3. En cas que sigui necessari es farà un sorteig per seleccionar la persona que farà de cada rei, a celebrar en dependències municipals. Aquest sorteig serà per ordre: primer el Rei Baltasar, després el Rei Gaspar i finalment el Rei Melcior.
 4. En el formulari d'inscripció serà necessari adjuntar una fotografia del candidat.
 5. Per ser Rei s'ha de disposar de dos matins i/o tardes. També haurà d'estar present a la Cavalcada del dia 5 de gener de 2023.
 6. Un dels 3 Reis(cada any un diferent de manera rotativa) serà l'encarregat de dirigir-se en català, des del balcó de l'Ajuntament d'Alella. 

Requisits Cartera Reial i Patges:

 1.  Per ser Cartera Reial s'han de tenir 18 anys o més i sexe femení. S'ha de disposar de les tardes del dia 3 i 4 de gener de 2023 entre les 15h i les 22h, per rebre les cartes dels infants. També haurà de ser present a la Cavalcada del dia 5 de gener 2023.
 2. La Cartera Reial serà escollida mitjançant un sorteig a celebrar en dependències municipals
 3. Hi ha dos categories de patges: Patges Personals i Auxiliars.
 4. Per ser Patge Personal s'han de tenir 18 anys o més.
 5. Hi haurà 2 Patges Personals per Rei, és a dir, un total de 6 Patges Personals.
 6. Per a ser Patge Auxiliar s'han de tenir 14 anys o més. En cas de ser menors d'edat s'ha de portar una autorització, que es facilitarà des de l'organització, signada pel pare, mare o tutor/a.
 7. Hi haurà un màxim de 15 Patges Auxiliars.
 8. En la mesura del possible l'organització intentarà que el nombre de homes i dones patges participants sigui equitatiu.

DIMARTS 3 DE GENER 

 • 17.30 a 21h Can Lleonart

La Fàbrica de Joguines + Cartera Reial + Taller de fanalets 

DIMECRES 4 DE GENER 

 • 17.30 a 21h Can Lleonart 

La Fabrica de joguines + Cartera Reial + Taller de Fanalets

DIJOUS 5 DE GENER 

 • Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient 

Més informació a www.alella.cat/reisorient

                                                           

Pujar al principi de la pàgina