Notícies
Publicat el 8 de març de 202208.03.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament reivindica la figura de la patrona Santa Madrona
Festa de Santa Madrona

Alella celebrarà el 15 de març la festivitat de Santa Madrona amb una festa en honor a la seva patrona, que tindrà com a protagonista la geganta Madrona. La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Festes, pretén reforçar la identitat de poble i el sentiment de pertinença, posant en valor la patrona d'Alella. La festa dóna continuïtat a la celebració d'aquesta festivitat iniciada l'any 2017 amb l'estrena de toc de campanes per Santa Madrona, creat especialment per a ella pel campaner Pere Xarrié. 

La festa comptarà amb la presència de la geganta Madrona i l'acompanyament de les noies timbaleres que pertanyen a l'entitat Diables del Vi d'Alella. 

La celebració començarà a les 17h a la Plaça de l'Ajuntament amb activitats  per a infants i adolescents: tallers de titelles i pintures. A les 18h s'espera l'arribada de la geganta, acompanyada de les timbaleres dels Diables del Vi d'Alella.

La festa acabarà amb l'espectacle familiar de circ de carrer Tri-circ, a càrrec de Cirquet Confetti, i el toc de campanes en honor a Santa Madrona. 

Més informació a www.alella.cat/festamadrona.

Pujar al principi de la pàgina