Notícies
Publicat el 22 de novembre de 202122.11.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Voleu participar a cavalcada i ajudar els Reis d'Orient?
Reis Mags

Enguany, si no hi ha imprevistos de darrera hora, Ses Majestats els Reis d'Orient tornaran a recòrrer els carrers d'Alella en la cavalcada reial i necessiten la vostra col·laboració per portar la il·lusió als infants del poble. Si teniu més de 16 anys podeu participar a la cavalcada fent de patge i acompanyar els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar i el Patge Reial en la seva visita a Alella. Per participar a la cavalcada o a la recollida de cartes només cal emplenar aquest FORMULARI. 

NORMES DE FUNCIONAMENT PER PARTICIPAR A LA CAVALCADA DE REIS 2022

 

Normes generals

 

1. Ningú es pot presentar dos anys seguits per a ser Rei o Cartera Reial, però sí a ser Patge. Aquest punt pot quedar anul·lat en cas que no es presentin suficients candidats/es a Rei o a Cartera Reial. 

2. En cas de no ser escollit Rei o Cartera Reial, la persona té la possibilitat de ser Patge  personal o Auxiliar. Si hi ha més candidatures que places per ser patge es farà un sorteig.

3. El dia i hora dels sortejos serà indicat a totes les persones que es presentin. El resultat d'aquest haurà de ser comunicat a les persones candidates que no hagin pogut estar presents en el sorteig.

4. La cavalcada ha de tenir més d'un 50% de patges que tinguin la majoria d'edat.

5. La Regidoria de Festes, un cop tancades les sol·licituds, es reserven el dret d'excloure a aquelles persones que per algun motiu, no compleixin els requisits indispensables per preservar l'esperit de la festa. 

6. L'acceptació de la totalitat d'aquesta normativa, és requisit indispensable per presentar-se com a Rei, Cartera Reial i Patge.

7.  L'Ajuntament d'Alella es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada.

 

Inscripcions:

A partir del 22 de novembre de 2021 emplenant aquest FORMULARI 

 

Requisits per participar com a Reis d'Orient:

 

Per presentar-se per a ser escollit Rei d'Orient, s'ha de tenir 30 anys o més i sexe masculí.
 

2.  Quan una persona es presenti haurà d'escollir si vol ser el rei Baltasar, Gaspar o Melcior. Es prioritzarà l'adequació del candidat al personatge.

 

En cas que sigui necessari es farà un sorteig per seleccionar la persona que farà de cada rei, a celebrar en dependències municipals. Aquest sorteig serà per ordre: primer el Rei Baltasar, després el Rei Gaspar i finalment el Rei Melcior.
 

En el formulari d'inscripció serà necessari adjuntar una fotografia del candidat.

Per ser Rei s'ha de disposar de dos matins i/o tardes. També haurà d'estar present a la Cavalcada del dia 5 de gener de 2022.
 

Un dels tres Reis (cada any un diferent de manera rotativa) serà l'encarregat de dirigir-se en català, des del balcó de l'Ajuntament d'Alella. 
 

Requisits Cartera Reial i Patges:

1.    Per ser Cartera Reial s'han de tenir 18 anys o més i sexe femení. S'ha de disposar de, com a mínim, dues tardes i/o matins per rebre les cartes dels infants. També haurà de ser present a la Cavalcada del dia 5 de gener.

 

2.    La Cartera Reial serà escollida mitjançant un sorteig a celebrar en dependències municipals

 

3.    Hi ha dos categories de patges: Patges Personals i Auxiliars.

 

4.    Per ser Patge Personal s'han de tenir 18 anys o més.

 

5.    Hi haurà 2 Patges Personals per Rei, és a dir, un total de 6 Patges Personals.

 

6.    Per a ser Patge Auxiliar s'han de tenir 16 anys o més. En cas de ser menors d'edat s'ha de portar una autorització, que es facilitarà des de l'organització, signada pel pare, mare o tutor/a.

 

7.    Hi haurà un màxim de 15 Patges Auxiliars.

 

8.    En la mesura del possible l'organització intentarà que el nombre de homes i dones patges participants sigui equitatiu.

 

Les activitats previstes per a la recollida de cartes i per a la Cavalcada de Reis estan supeditades al requeriments de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

DILLUNS 3 DE GENER 

17 a 20h Can Lleonart

La Fàbrica de Joguines + Cartera Reial + Taller de fanalets 

DIMARTS 4 DE GENER 

17 a 20h Can Lleonart 

La Fabrica de joguines + Cartera Reial + Taller de Fanalets

DIMECRES 5 DE GENER 

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient 

                                                           

Pujar al principi de la pàgina