Notícies
Publicat el 19 de juny de 202019.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Recomanacions davant l'arribada de la Flama del Canigó

Flama del Canigó

Dimarts dia 23, com cada revetlla de Sant Joan, arriba al nostre municipi la Flama del Canigó per commemorar la Festa Nacional dels Països Catalans. Ja us vam informar que enguany seria una edició diferent, ateses les circumstàncies excepcionals que estem vivint. Tot i que hem avançat en el procés de desconfinament, les recomanacions de cara a la revetlla són clares: s'ha de celebrar en grups reduïts i s'han d'evitar les aglomeracions.

Per això es vol deixar clar des de l'organització de l'acte que l'arribada de la Flama, en aquesta ocasió, no ha de ser seguida als carrers i places del municipi, o en tot cas s'ha de fer només des dels balcons i a través de les xarxes socials. Davant els dubtes que ha aixecat la convocatòria, us oferim una taula on queda molt clar què es pot fer i què no es pot fer dimarts a Alella per rebre el foc que simbolitza la unitat de la llengua i la cultura dels països de parla catalana.  

SÍ QUE ES POT FER NO ES POT FER
Seguir a través de les xarxes l'arribada de la Flama a AlellaSortir al carrer per veure l'arribada de la Flama
Sortir al balcó per donar la benvinguda a la FlamaSortir al carrer per donar la benvinguda a la Flama
Seguir a través de les xarxes la rebuda de la Flama per part de l'alcaldeSortir a la plaça de l'Ajuntament a veure com es fa la rebuda de la Flama per part de l'alcalde

Recordem que es podrà seguir la retransmissió dels relleus dels diferents corredors i corredores que portaran la Flama, que enguany haurà de sortir des del Coll d'Ares i no del cim del Canigó per raons sanitàries, i la seva arribada a la nostra població. És quan la Flama faci cap a Alella que la gent podrà sortir al balcó amb llànties i espelmes per il·luminar el camí fins a la plaça de l'Ajuntament, on la rebrà un repic de campanes. Allà, Marc Almendro, alcalde d'Alella, rebrà la Flama i encendrà un quinqué que quedarà simbòlicament emplaçat a l'Ajuntament.

Per arrodonir la nit, diversos restaurants del municipi que han volgut participar en la festa, prepararan menús especials per a qui vulgui degustar-los a domicili o al mateix establiment. Els restaurants col·laboradors són La Magrana, Can Duran, Azahar, Lenadre, La Nau, Els Garrofers, Can Cabús i Más que Pollos. Com a fi de festa, a les onze de la nit es retransmetrà a través del canal de YouTube de l'Ajuntament una sessió musical amb un DJ.

Pujar al principi de la pàgina