Notícies
Publicat el 21 de maig de 202021.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Comissió de Festes ampliada traça les línies de les properes celebracions sota l'influx de la Covid-19
Comissió de festes ampliada

Amb la participació de vora d'una trentena de persones, aquest dimecres  20 de maig s'ha dut a terme una reunió de la Comissió de Festes ampliada, que agrupa les entitats i associacions que en algun moment de l'any participen d'alguna manera en les diferents festes que tenen lloc al poble.

L'Ajuntament compta amb un grup de treball format per persones de diferents àrees de caràcter politico-tècnic que analitza la situació en què ens trobem i quines opcions hi ha en relació a la celebració d'esdeveniments de caire festiu, bo i sabent que la plena normalitat no serà possible a curt termini a causa de la pandèmia.

En la reunió d'aquest dimecres s'ha fet arribar a les entitats la proposta de fer algun tipus de festa amb activitats que compleixin amb les mesures de seguretat i prevenció dictades per les autoritats sanitàries. L'objectiu ha estat compartir aquesta informació prèvia i recollir el parer de les entitats i associacions presents en la trobada.

La segona setmana de juny es durà a terme una nova reunió. Fins llavors, les entitats faran arribar a la Comissió de Festes per correu electrònic les seves idees i reflexions. En aquesta nova trobada es preveu reunir i exposar les propostes presentades i mirar de tancar una idea base pel que fa a la celebració de festes al municipi els propers mesos.

De moment, l'Ajuntament està treballant perquè es pugui dur a terme alguna activitat al voltant de la festa de Sant Joan, i, amb més perspectiva, a la Fil·loxera, la Festa Major i la de la Verema.      

Pujar al principi de la pàgina