Notícies
Publicat el 5 de desembre de 201905.12.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella torna a implicar-se amb La Marató de TV3 aprofitant la Fira de Nadal
Fira de Nadal

A Alella la celebració col·lectiva del Nadal s'avança deu dies, al 14 i 15 de desembre. És el cap de setmana de la Fira de Nadal, en què es concentren el gruix de les activitats nadalenques. S'han programat activitats pensades per a tots els públics, organitzades per l'Ajuntament i les diferents entitats del municipi, amb la voluntat de fer caliu, afavorir l'activitat comercial i recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació de les malalties minoritàries.  

A més de les tradicionals parades nadalenques, hi haurà moltes altres propostes com el trenet de Nadal —amb inici i final de trajecte al carrer Àfrica i les Heures—, el caga Tió popular, jocs gegants per a tota la família, tallers, xocolatada, concert de corals, espectacles i proves esportives. 

Les entitats, els centres educatius i altres agents privats, com el celler Alta Alella,  també sumen esforços per a La Marató organitzant diferents actes per recaptar fons o col·laborant amb les activitats programades per l'Ajuntament. Més informació a www.alella.cat/firanadal

Vols participar a la cavalcada?

Ses Majestats els Reis Mags necessiten la vostra col·laboració per portar la il·lusió als infants del poble. Si teniu més de 16 anys podeu participar a la cavalcada fent de patge. Només cal emplenar el formulari de la pàgina www.alella.cat/reismags

Els Reigs Mags de 2020 seran doblement inclusius. L'Ajuntament es torna a adherir, com ja va fer a la darrera cavalcada, a la campanya #BaltasardeVeritat, promoguda per l'entitat Casa Nostra Casa Vostra, i també se suma, per primera vegada, a la campanya Nadal per a tothom #Nadalinclusiu, promoguda pel Club MamasG.es, que consisteix en habilitar  una cua inclusiva en els diferents actes infantils, per als infants amb diversitat funcional psíquica i física. 

Pujar al principi de la pàgina