Exposicions temporals
Publicat el 10 de maig de 201310.05.2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"SOS: senyals de fum des d'un subs˛l". Exposiciˇ d'Antoni Llena
Del 10 de maig al 23 de juny de 2013
 • Dates: 
  Del 10 de maig al 23 de juny
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can ManyÚ, espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratu´t
 • Descripciˇ

  Antoni Llena exposa a Can ManyÚ

  L'espai d'art i creaciˇ acull del 10 de maig al 23 de juny l'exposiciˇ 'SOS: senyals de fum des d'un subs˛l'

  Antoni LlenaCan ManyÚ ens proposa un llarg i apassionant viatge per l'obra del reconegut artista barcelonÝ Antoni Llena. L'exposiciˇ “SOS: Senyals de fum des d'un subs˛l”, que es pot visitar a l'espai d'art i creaciˇ del 10 de maig al 23 de juny, Ús una mostra de la darrera preocupaciˇ plÓstica i vital de l'artista: defensar per sobre de tot el llenguatge de la plÓstica. L'exposiciˇ consta d'una seixantena de dibuixos i de peces tridimensionals aixÝ com d'un audiovisual, que exhibeix una lectura de la faceta te˛rica i creadora de l'artista.
  Es tracta d'una exposiciˇ itinerant que forma part del programa d'Arts Visual de l'Oficina de Difusiˇ ArtÝstica de la Diputaciˇ de Barcelona, a partir d'una adaptaciˇ de la mostra produ´da per Centre d'Art Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat i la Fundaciˇ Palau de Caldes d'Estrac.
  L'exposiciˇ Ús, principalment, una gran teranyina de dibuixos confeccionada, dia rere dia, des de l'any 2008. Segons paraules de l'autor, es tracta d'un projecte viu, que es va reconsiderant cada dia que passa i que va conformant una obra ˙nica i rica que tÚ com a punt de partida la defensa del llenguatge de la plÓstica.

  Visites i tallers
  L'exposiciˇ s'inaugura el 10 de maig a les 20h i Ús podrÓ visitar fins al 23 de juny. Com a activitats complementÓries s'ofereixen tallers experimentals i visites dinamitzades per a grups (concertar dia i hora al telŔfon 93 540 87 23 i pomersm@alella.cat). A mÚs s'han programat dues visites guiades que es faran els diumenges 26 de maig i 16 de juny a les 12h.

Pujar al principi de la pÓgina