Exposicions temporals
Publicat el 7 d'abril de 201607.04.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
"El cel prim", una proposta de Berta Vallribera
Del 8 al 29 d'abril a Can ManyÚ
 • Dates: 
  Del 8 al 29 d'abril de 2016
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can ManyÚ, espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripciˇ

  El cel primAbril Ús el mes de la poesia i Can ManyÚ ho celebra amb una exposiciˇ de fotografia literÓria, o de literatura fotogrÓfica: “El cel prim”, una transposiciˇ del llibre hom˛nim de Berta Vallribera (Calella, 1997).

  L'exposiciˇ estÓ formada per 44 fotografies i 44 textos que sintetitzen la visiˇ personal del mˇn d'aquesta jove artista maresmenca. A travÚs de la figura de l'Óvia, l'autora presenta un entorn Ýntim, un diÓleg entre el text i les imatges que recull les incerteses de la vida en els ulls d'una noia de 17 anys.

  Es tracta d'una exposiciˇ crÝtica de la quotidianitat, en la qual les fotografies i els textos de Berta Vallribera sˇn com a  finestres que deixen entrar una claror acollidora i exploren la profunditat de la vida. Amb “El cel prim”, l'artista ens convida a mirar el mˇn a travÚs de la seva ˛ptica, del seu cul d'ampolla, on el blanc i el negre semblen ser la realitat mÚs enllÓ del color i la prosa poŔtica se'ns mostra com un reflex genuÝ de l'Ónima de l'autora.

  L'exposiciˇ s'inaugura el divendres 8 d'abril a les 20.30h i es podrÓ visitar fins al 29 d'abril. Per als que vulguin aprofundir mÚs en aquest treball, s'han programat dues visites comentades per l'artista que es faran els diumenges 17 i 24 d'abril a les 12h.

Pujar al principi de la pÓgina