Notícies
Publicat l'11 d'octubre de 202411.10.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 20 d'octubre torna l'Aplec de l'Arròs
Aplec de l'Arròs

Després d'un parèntesi de dos anys a causa de l'alt risc d'incendi per la situació de sequera, aquest mes d'octubre torna a celebrar-se l'Aplec de l'Arròs. La trobada, organitzada per l'Associació Casal d'Alella amb col·laboració de l'Ajuntament, es reprèn en una data diferent, quan el risc d'incendi és menor i està permès fer foc en la franja dels 500 metres de la zona forestal.

Serà el diumenge 20 d'octubre al Bosquet. La trobada inclourà, com és habitual un concurs de paelles, organitzat per l'Associació Casal d'Alella, amb premis per a les tres millors paelles, un per la millor paella vegetariana i un altre per la que tingui millor decoració. Els premis han estat cedits pels comerços d'Alella. Podeu consultar tota la informació sobre el concurs i la reserva de taules i cadires en aquest document:

La festa arrenca a les 9.30 h i mentre es cuinen les paelles, d'11 a 13 h, es farà un taller familiar de construcció de menjadores d'ocells organitzat per l'Ajuntament d'Alella. En aquest taller es parlarà sobre els ocells que viuen en aquest entorn natural -com són, quins sons fan, què mengen- i es construirà una menjadora per a ocells creada a partir d'elements naturals i que podran col·locar a casa seva per tal d'atraure els ocells i poder gaudir-los de ben a prop. L'activitat s'adreça a totes les edats, és gratuïta però cal fer inscripció prèvia en aquest FORMULARI 

Pujar al principi de la pàgina