Notícies
Publicat el 4 de febrer de 202204.02.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament i Alella Poble Cuidador convoquen el 1r concurs de poesia de Sant Jordi
Concurs Alella Poble Cuidador

L'associació Alella Poble Cuidador, amb la col·laboració de l'Ajuntament convoca el primer concurs de poesia per a adults amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

Poden participar en el concurs persones majors de 16 anys no professionals, amb poemes inèdits d'una extensió d'entre 4 i 30 versos, tant en català o com en castellà.

La temàtica ha de versar sobre l'envelliment, la malaltia, la mort i el dol. Els treballs es poden presentar fins al 28 de març enviant-los al correu electrònic de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia b.alella.fg@diba.cat  o lliurant-los directament en l'horari d'obertura de la Biblioteca (de dilluns a divendres, de 15 a 18 hores i divendres i dissabte, de 10 a 13.30h). Les tres obres guanyadores seran publicades a la Revista Alella i rebran diferents premis. 

Consulteu les bases de concurs i animeu-vos a participar en el concurs! 

Bases concurs poesia de Sant Jordi

Bases concurs poesia de Sant Jordi

Fitxer: Bases_concurs_poesia_SAnt_Jordi.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 128.47 kB

Bases del concurs 

Gènere: Poesia, vers lliure (català o castellà).

Modalitat: Única, adults (setze anys en endavant), no professionals.

Temàtica: L'envelliment, la malaltia, la mort i el dol.

Extensió: Per a un poema d'una extensió entre 4 i 30 versos.

Admissió: La data límit de presentació de les obres és el 28 de març de 2022. Els treballs han de ser originals, inèdits i no poden estar premiats en cap altre certamen. Només es pot presentar una obra per autor/a. Si no compleixen aquestes bases, no seran admesos.

Presentació: Les obres s'enviaran en format PDF o Word a l'adreça electrònica b.alella.fg@diba.cat fent referència a: Concurs Poesia Alella Poble Cuidador, també es podran entregar presencialment a la Biblioteca d'Alella, en el seu horari habitual.
Les obres no han d'estar signades ni portar el nom de l'autor, només han de dur el títol del poema a la portada i un pseudònim a l´últim full.

Al correu o al sobre s'hi indicarà:
• Nom i cognoms
• Adreça
• Telèfon
• Correu electrònic
• Any de naixement
• Pseudònim
* En cas que l'entrega es faci presencial, caldrà que vagi dins d'un sobre, en l'exterior s'haurà de posar el pseudònim i a l'interior

Premis: S'atorgarà un 1r, 2n i 3r premi en material cultural. Les tres obres premiades es publicaran a la  Revista Alella i a la pàgina web de l'Ajuntament.

  • 1r Lot de llibres.
  • 2n Un val per a gastar a la llibreria 451 d'Alella.
  • 3r Quatre entrades de cinema per a l'Espai Arts Escèniques d'Alella (pel·lícula a escollir).

L'entrega de premis se celebrarà el dia 23 d'abril (Diada de Sant Jordi) de 2022 (lloc i hora a determinar) i és condició obligada assistir a la recollida del premi per obtenir-lo. Prèviament, es comunicarà als guanyadors que han estat premiats i hauran de confirmar l'assistència. En cas d'impossibilitat d'assistir-hi per força major, s'haurà d'assignar una persona per recollir el premi.

Jurat: El jurat estarà format per tres membres vinculats en l´àmbit de la literatura i/o escriptura.
Les decisions del jurat són inapel·lables i els membres d'aquest jurat han de resoldre segons el seu criteri tota circumstància no prevista en aquestes bases. El jurat es reserva el dret de considerar deserts els premis en el cas que els treballs presentats no arribin a un nivell mínim de qualitat. Els participants eximeixen l'organització de qualsevol responsabilitat derivada del plagi o de qualsevol altra transgressió de la legislació vigent en què puguin incórrer les seves obres. El jurat ha de vetllar per la integritat del premi i no pot dividir les dotacions ni repartir els guardons entre dos o més guanyadors. El contingut dels treballs no podrà ser modificat en cap cas pels membres del jurat ni pels membres de l'organització. La presentació dels originals pressuposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases i dels drets i obligacions que se'n deriven.

Pujar al principi de la pàgina