Portada|Cultura i Festes|Premis Literaris
 
Versiˇ per imprimir
Premis Literaris

A mÚs de promoure la creaciˇ literÓria i difondre la llengua i la cultura catalana, els Premis Literaris d'Alella sˇn un homenatge i un record a dos personatges que han deixat la seva empremta a Alella i que han contribu´t a l'enriquiment de la nostra cultura:  Maria Oleart i Guida Alzina.


AV═S IMPORTANT: Donada la situaciˇ d'excepcionalitat que vivim, des de l'Ajuntament d'Alella i amb l'objectiu de no perjudicar dos guardons de llarga traject˛ria i consolidat prestigi, malauradament comuniquem la cancelĚlaciˇ dels Premis Literaris Alella a Maria Oleart i Alella a Guida Alzina 2020. L'ediciˇ d'enguany queda aturada i obrirem una nova convocat˛ria el pr˛xim 2021.

 

Aquesta Ús una decisiˇ que s'ha pres amb el vistiplau dels organitzadors i dels membres del jurat, entenent que la situaciˇ actual de confinament dificulta el seu correcte desenvolupament i cal fer prevaldre la seguretat de tots/es, aixÝ com la confidencialitat de les pliques i la rigorositat en la valoraciˇ de les obres presentades. Agra´m la comprensiˇ i encoratgem als autors/es a presentar les seves propostes als Premis Literaris Alella 2021.

 

Premis literaris

Premis literaris

Fitxer: premis_literaris_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 1,83 MB

Premis literaris

Guanyadors premis literaris

Premis Literaris Alella 2018

Alella a Maria Oleart – Certamen de poesia.
Aquest premi s'atorga al millor recull de poemes, inŔdit i original en llengua catalana. No concursen treballs guadornats en altres certÓmens. El premi consisteix en la publicaciˇ de l'obra, en ediciˇ comercial, i una peša d'escultura.
XXII ediciˇ. Novembre 2018
Obra guanyadora: Un bes fet a mida, de Maria Rosa Sabater i Soliva
Menciˇ especial: Vent que no xiula, de Ramon Ferrerons Ruiz

Alella a Guida Alzina - Certamen de contes. 
Aquest premi s'atorga al millor conte, inŔdit, original i en llengua catalana. L'extensiˇ no serÓ superiors a 8 fulls. No podran concursar treballs guardonats en altres certÓmens. El premi consisteix en una peša d'escultura i un xec per valor de 600 euros.
XVIII ediciˇ. Novembre 2017
Obra guanyadora: El dia que va morir Christopher Lee, de Xavier Vidal i Alemany

Obres guanyadores Premis Literaris Alella 2017

Obres guanyadores Premis Literaris Alella 2016

Pujar al principi de la pÓgina