Portada|Educació|Programa Parlem d'educació
 
Versió per imprimir
Programa Parlem d'educació

La comunitat educativa d'Alella centralitza en un mateix programa, 'Parlem d'educació', els tallers, xerrades i activitats participatives que s'organitzen al llarg del curs adreçades a les famílies del municipi. El programa pretén incentivar la implicació i la col·laboració de les famílies a través de les AFA, en l'organització i la difusió dels actes i incrementar-ne l'interès i l'assistència.  Les sessions són obertes a tothom i abasten totes les etapes educatives. El contingut del Parlem d'Educació pretén donar resposta als dubtes i a les necessitats que es plantegen les famílies en cada franja d'edat.

Consulta també el calendari de sessions grupals d'atenció comunitària que es faran a Can Lleonart 

  Abril - 12/04/24 - L'educació emocional per a famílies La família és el primer contacte de socialització dels infants, i per tant, és un referent molt important per ajudar a desenvolupar les competències emocionals en els nostres fills/es. En aquesta xerrada coneixerem els aspectes fonamentals de l'educació emocional i parlarem sobre cóm facilitar el desenvolupament emocional sa dels nostres fills i filles. Aprofundirem sobre les emocions bàsiques i com acompanyar-les des de ben petits/es. 

Inscripcions a serveipsicopedagogia@gmail.com

educacio emocional

  ABRIL - 24/04/24 -  ELS NOSTRES INFANTS TENEN DRET A ESTAR BÉ (2a sessió)17 h Escola La Serreta

Xerrada-taller per prevenir l'assetjament escolar, adreçat a famílies, professorat i altres agents educatius, a càrrec de la Fundació SEER.
Lloc: Escola La Serreta

Inscripcions aquí

Organitza: AFA Escola Fabra i AFA La Serreta
Col·labora: Ajuntament d'Alella

 Assetjament escolar 2a sessio

 ABRIL - 30/04/24 - VINCLES I LÍMITSCreieu que us falten recursos per posar límits als vostres infants? No sabeu com ajudar-los davant una rebequeria? Us sentiu culpables quan crideu?
Aquests són alguns dels temes que tractarem, però volem també animar-vos a que ens feu arribar els vostres dubtes o inquietuds. 

Inscripcions aquí 

Cafè-temàtic-Vincles-i-limits

Organitza: Ajuntament d'Alella i CDIAP Maresme

 MAIG - 08/05/24 - Alimentació saludable dels 0-3 anys 

17 h Llar d'Infants Municipal Els Pinyons

Basada en les recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

Per Clara Bretxa Lloret, dietista – nutricionista de l'Institut Català de la Salut (ICS) i Laura Casanova (CFGS Dietètica)

Dimecres 8 de maig, de 17 a 18h a la LLIM Els Pinyons

Gratuït amb inscripció prèvia a larisa@cavallcartro.cat 

Maig - 24/05/24 - Adéu bolquer! Sovint la retirada del bolquer ens genera molts dubtes i molta incertesa davant com serà la resposta del nostre fill/a quan iniciem la retirada del bolquer. Serà un procés llarg? Li resulta fàcil? Ho farem bé com a p/mares? Per tot això, comentarem com acompanyar al teu fill/a en el seu procés de control d'esfínters i cóm fer una retirada del bolquer de forma sana i feliç. Per últim, comentarem diferents contes que ens ajudaran a acompanyar la retirada del bolquer de manera divertida i respectuosa.

Adeu bolquer

  
 

 

Pujar al principi de la pàgina