Portada|Educació|Programa Parlem d'educació
 
Versió per imprimir
Programa Parlem d'educació

Parlem d'educació

La comunitat educativa d'Alella centralitza en un mateix programa, 'Parlem d'educació', els tallers, xerrades i activitats participatives que s'organitzen al llarg del curs adreçades a les famílies del municipi. El programa pretén incentivar la implicació i la col·laboració de les famílies a través de les AFA, en l'organització i la difusió dels actes i incrementar-ne l'interès i l'assistència.  Les sessions són obertes a tothom i abasten totes les etapes educatives. El contingut del Parlem d'Educació pretén donar resposta als dubtes i a les necessitats que es plantegen les famílies en cada franja d'edat.

Dins del programa del Parlem d'Educació enguany encetem l'Espai Famílies que s'impulsa des de la Llar d'Infants Municipal Els Pinyons, un espai obert per a totes les famílies del municipi amb infants de 0 a 3 anys. També per aquelles famílies que no tenen els infants escolaritzats però els interessa tenir un espai d'intercanvi i relació amb altres infants de la mateixa edat.

Des de l'Espai Famílies organitzem:

  • Els Cafès Temàtics: aquest espai té per objectiu afavorir un lloc de trobada per compartir experiències de la vida quotidiana dels vostres fills/es amb altres mares i pares amb infants de la mateixa edat. És un espai relaxat conduit per la psicopedagoga municipal. De moment les sessions són en format telemàtic. 
  • Patis Oberts: de cara al bon temps, s'organitzen activitats al pati de la Llar d'Infants Els Pinyons, ideal per esdevenir un espai de relació amb infants d'edats similars i les seves famílies en un entorn lliure i relaxat com el pati de l'escola.
  • Xerrades de Parlem d'Educació.

 PROPERES ACTIVITATS

El llenguatge, una porta oberta al món

14 de juny de 2023, de 17 a 18.30 h 

El llenguatge una porta oberta al món

A càrrec d'Eva Comas, logopeda i psicòloga de l'equip del CDIAP del Maresme
 
A la xerrada es posarà èmfasi en com el domini del llenguatge ajuda als infants a agafar seguretat, augmentar la seva autoestima, a reconèixer les seves emocions, a organitzar el pensament i a gaudir tant dels aprenentatges com de les relacions socials.
 
Destinataris: famílies amb infants fins a 3 anys 
 
Durada: 1 sessió de 2 hores

Format: presencial, amb canguratge  
 
Inscripció: Gratuït. Cal inscripció prèvia a larisa@cavallcartro.cat o trucant a 93 743 26 13.
 
 

 

Pujar al principi de la pàgina