Portada|Govern obert|Participació ciutadana|Consell d'Infància d'Alella
Filtrar esdeveniments
 
Versió per imprimir
Consell d'Infància d'Alella
Consell d'Infància

×  
Expliquem el Consell d'Infància d'Alella Expliquem el Consell d'Infància d'Alella

Què és:

És un espai on es troben nens i nenes d'Alella per reflexionar, parlar, fer propostes i prendre decisions sobre aquells aspectes que consideren necessaris per millorar les condicions de vida del poble.

Permet que la infància col·labori activament en la construcció, desenvolupament i millora del seu poble, tot aportant el seu punt de vista i propostes o accions amb una voluntat transformadora.

La seva composició:

Està format per 21 nenes i nens de 5è i 6è que viuen o van a una escola a Alella, que són escollits democràticament pels companys d'aula, entitat o per sorteig si van a escola fora del poble. La seva missió és donar veu als infants i tenir en compte la seva opinió i les seves propostes per fer del municipi un poble millor.  

Escoles participants: 

  • Escola Fabra: 10 representants titulars (5 aules)
  • Escola La Serreta: 4 representants titulars (2 aules)
  • Escola El Pino: 4 representants titulars (2 aules)

Infants escolaritzats fora d'Alella: 5

El funcionament:

Es trobaran en el plenari del consell un mínim de 6 vegades a l'any. Un equip de persones serà l'encarregat de dinamitzar les trobades del consell de 17.30h a 19h en dilluns o dimarts a les Antigues Escoles Fabra (l’Àgora Jove).

El mandat dels infants escollits seran, com a norma general, de dos cursos escolars, i es vetllarà per renovar la meitat dels seus membres a cada inici de curs.

 CALENDARI DE LES SESSIONS   ACTES DE LES SESSIONS  

   

El Consell d'Infància Municipal d'Alella ha començat a caminar dilluns 7 de març de 2022 que es va fer la primera trobada d'aquest nou òrgan de participació.

Reglament del Consell d'Infància 

Més informació a www.alella.cat/decidim 

Pujar al principi de la pàgina