Portada|Serveis socials|Prestacions de suport a l'escolarització
 
Versió per imprimir
Prestacions de suport a l'escolarització
Escoles
L'Ajuntament obre cada any d'ajuts a l'escolarització per al curs escola per la qual es regulen les prestacions econòmiques que es concedeixen per ajudar a sufragar les despeses de llibres i material escolar, menjador i el pagament de la llar d'infants a les famílies que es troben en una situació de dificultat socio-econòmica i manca de recursos econòmics. 

L'Ajuntament obre del 10 al 21 de juny la convocatòria d'ajuts a l'escolarització per al curs escolar 2024-2025. Com ja es va fer en la convocatòria anterior, caldrà fer dos tràmits diferents: un per a demanar ajuts per a llibres, material escolar i suport a l'escolarització i un altre per a solicitar els ajuts de menjador escolar. En la convocatòria es recupera els ajuts a l'escolarització per a les famílies matriculades a la Llar d'Infants Municipal Els Pinyons que havien quedat substituïts per la tarifació social que ja no s'aplica.

Trobareu tota la informació i la documentació requerida en aquests enllaços

En el cas de custòdia compartida, cada progenitor haurà de sol·licitar la prestació corresponent a la seva part de despesa. En la resta de casos es presentarà una única sol·licitud per família. 

En el cas de custòdia compartida on els dos progenitors volen sol·licitar l'ajut, s'haurà de presentar una única sol·licitud.

    Les sol·licituds es poden presentar telemàtic amb id-cat mòbil (només necessiten tenir a ma DNI/NIE, targeta sanitària i mòbil). Per presentar la sol·licitud presencialment a l'OAC ja es pot començar a demanar cita prèvia

     

    Pujar al principi de la pàgina