Notícies
Publicat el 14 de juny de 202314.06.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Escola de Dansa i la Coral Municipal preparen el proper curs
Dansa final de curs

L'Escola de Dansa i la Coral Municipal han començat els preparatius per al curs 2023-2024. L'alumnat actual que vulgui continuar les classes el curs vinent han d'emplenar el formulari de confirmació de plaça abans del 30 de juny. Per al nou alumnat, el termini per fer les preinscripcions s'allarga fins al 12 de juliol. 

Calendari i criteris d'inscripcions a l'Escola de Dansa

Conformement a la proposta de la regidoria d'Educació per portar a terme la gestió de les preinscripcions del nou alumnat a l'Escola de Dansa d'Alella del 14 de juny al 14 de juliol de 2023, en les següents fases:

  • Confirmacions de plaça de l'alumnat que ja està inscrit a l'Escola de Dansa fins al 30 de juny de 2023.
  • Preinscripcions per al nou alumnat, fins al 12 de juliol de 2023. Per atorgar plaça en cas que hi hagi més demanda que places, es proposa fer un sorteig el dijous 13 de juliol de 2022, a les 13 h, a la Sala de Plens, ordenant la llista de preinscripcions tenint en compte els següents criteris. Els criteris són generals i poden sumar entre ells:
    • Nens i nenes empadronades a Alella: 10 punts
    • Nens i nenes amb germans que ja assisteixen a un dels cursos de l'escola: 5 punts
  • Publicació definitiva de la llista d'admesos: el dia 14 de juliol de 2023 publicació definitiva de la llista d'admesos.
    La llista d'espera resultant després del sorteig tindrà vigència al llarg del curs. A partir del 14 de juliol, en els cursos on hi hagi places vacants, les inscripcions es formalitzaran per rigorós ordre tenint en compte el registre d'entrada de l'Ajuntament.

Es proposa una reunió inicial de curs per a tots els pares i mares de l'alumnat inscrit a l'Escola de Dansa d'Alella el dimarts 26 de setembre de 2023, a les 18h, a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella.

Les classes s'iniciaran el dilluns 2 d'octubre de 2023 i finalitzaran a finals del mes de juny de 2024.

Documentació a tenir en compte 

Calendari i criteris d'inscripcions a la Coral Municipal 

Conformement a la proposta de la regidoria d'Educació per portar a terme la gestió de les preinscripcions del nou alumnat a la Coral Municipal del 14 de juny al 14 de juliol de 2023, en les següents fases:

  • Confirmacions de plaça de l'alumnat que ja està inscrit a la Coral Municipal fins al 30 de juny de 2023.
  • Preinscripcions per al nou alumnat, fins al 12 de juliol de 2023. Per atorgar plaça en cas que hi hagi més demanda que places, es proposa fer un sorteig el dijous 13 de juliol de 2022, a les 13.10 h, a la Sala de Plens, ordenant la llista de preinscripcions tenint en compte els següents criteris. Els criteris són generals i poden sumar entre ells:
    Nens i nenes empadronades a Alella: 10 punts
    Nens i nenes amb germans que ja assisteixen a un dels cursos de l'escola: 5 punts
  • Publicació definitiva de la llista d'admesos: el dia 14 de juliol de 2023 publicació definitiva de la llista d'admesos.
    La llista d'espera resultant després del sorteig tindrà vigència al llarg del curs. A partir del 14 de juliol, en els cursos on hi hagi places vacants, les inscripcions es formalitzaran per rigorós ordre tenint en compte el registre d'entrada de l'Ajuntament.

Es proposa una reunió inicial de curs per a tots els pares i mares de l'alumnat inscrit a la Coral Municipal el dimecres 27 de setembre de 2023, a les 18h a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella.

Les classes s'iniciaran el dimecres 4 d'octubre de 2023 i finalitzaran a finals del mes de juny de 2024.

Documentació a tenir en compte

 Festivals de fi de cursLa Coral Municipal va cloure el curs amb un concert que es va dur a terme el 10 de juny a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella en el qual es van interpretar algunes de les peces que s'han treballat aquesta temporada. La Coral també ha programat concerts a diferents equipaments municipals i espais privats. 

L'Escola de Dansa també va acomiadar l'any amb el tradicional festival de fi de curs que es va fer el 17 de juny a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. A la mostra van assistir més de 400 persones que van poder gaudir dels dos espectacles amb un total de 10 balls on la setantena d'alumnes de l'escola van mostrar tot el que han aprés al llarg del curs a les classes de ballet clàssic i a les de dansa contemporània. 

Pujar al principi de la pàgina